fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Persson Giolito, Lier Horst, Celestin, Ahnhem, Hayder

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Persson Giolito, Lier Horst, Celestin, Ahnhem, Hayder

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!

Τα ονόματα των νικητών που κερδίσουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το βιβλίο της Malin Persson Giolito «Κινούμενη άμμος»
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΚΟΥΝΙΑ
ΜΑΚΡΥΝΙΚΟΛΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Για το βιβλίο του Jorn Lier Horst «Πρωτόγονο ένστικτο»
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΥΒΑ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ

Για το βιβλίο του Ray Celestin «Τα μπλουζ του δολοφόνου»
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ

Για το βιβλίο του Stefan Ahnhem «Χωρίς πρόσωπο»
ΓΙΩΤΑ ΜΠΟΖΟΒΙΤΗ
ΑΝΝΑ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Για το βιβλίο του Mo Hayder «Η τελετουργία»
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕΝΤΗ

 

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.

*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο περισσότερα/φιλτραρισμένα του fb σας ή το email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.
Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 28/02/2018.
--------------------------------

 

Το Diastixo.gr, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 βιβλία των Malin Persson Giolito, Jorn Lier Horst, Ray Celestin, Stefan Ahnhem, Mo Hayder.

2 αντίτυπα από το βιβλίο της Malin Persson Giolito «Κινούμενη άμμος»
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Jorn Lier Horst «Πρωτόγονο ένστικτο»
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Ray Celestin «Τα μπλουζ του δολοφόνου»
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Stefan Ahnhem «Χωρίς πρόσωπο»
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Mo Hayder «Η τελετουργία»

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:
1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr
https://www.facebook.com/diastixo.gr/
2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού https://www.facebook.com/diastixo.gr/posts/1331677810271587
Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.

 

Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό https://twitter.com/diastixogr/status/953252929598877696
Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Follow us on Facebook!

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.
Καλή επιτυχία!

 

Λίγα λόγια για τα βιβλία

«Κινούμενη άμμος» της Malin Persson Giolito

Η ατμόσφαιρα είναι θολή και γκρίζα από τον καπνό της πυρίτιδας.

Σε ένα από τα πλουσιότερα προάστια της Στοκχόλμης, κάποιος ανοίγει πυρ εναντίον των σπουδαστών μιας σχολής. Όλοι έχουν πέσει νεκροί από σφαίρες, εκτός από τη Μάγια, που συλλαμβάνεται για υποκίνηση, άμεση συνέργεια και ανθρωποκτονία.

Ο Σεμπάστιαν και η Μάγια, μεταφέροντας μια τσάντα με όπλα και μια δεύτερη με έναν εκρηκτικό μηχανισμό, πήγαν στο σχολείο με σκοπό να σκοτώσουν όσο περισσότερο κόσμο γινόταν. Οι σκοτωμοί έλαβαν τέλος όταν πέθανε ο Σεμπάστιαν. Θα έπρεπε να ήταν κι εκείνη νεκρή, αλλά δεν ήταν...

Εννέα μήνες μετά, η Μάγια κάθεται έξω από τη δικαστική αίθουσα, περιμένοντας την ετυμηγορία. Αισθάνεται δειλή που πέρασε όλο αυτό το διάστημα στη φυλακή, περιμένοντας τη δίκη της, και αναρωτιέται…

Τι έκανα, τελικά, και όλοι με θεωρούν στυγνή δολοφόνο; Ή μάλλον τι δεν μπόρεσα να κάνω και κατέληξα εδώ;

 

«Πρωτόγονο ένστικτο» του Jοrn Lier Horst

Για τέσσερις μήνες ένα πτώμα παρακολουθούσε τηλεόραση λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του επιθεωρητή Βίλιαμ Βίστιν… Ο Βίστιν κοιτάζει το χιόνι που πέφτει σε βαριές, υγρές νιφάδες έξω από το παράθυρο του γραφείου του. Το ημερολόγιο δείχνει Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Το βλέμμα του επιθεωρητή στρέφεται σε μια φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από την πόρτα της κουζίνας, με φόντο το καθιστικό. Ο Βίγκο Χάνσεν κάθεται μπροστά στην ανοιχτή τηλεόραση με την πλάτη στον φωτογράφο, έτσι όπως τον βρήκαν οι αστυνομικοί. Τα χείλη του είναι μελανά, οι κόγχες των ματιών του χάσκουν τεράστιες, ενώ σκονισμένες τούφες μαλλιών καλύπτουν ακόμη το κρανίο του. Έμενε τρία σπίτια πιο κάτω από του επιθεωρητή, στην καμπή του δρόμου. Ήταν νεκρός εδώ και τέσσερις μήνες, χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό από τον Βίστιν ή κάποιον άλλο γείτονα. Την ίδια ώρα, ένα πτώμα βρίσκεται στο χιονισμένο δάσος. Τα σημάδια δείχνουν πως έχει μείνει αρκετό καιρό κρυμμένο μες στα πυκνόκλαδα. Ένα λασπωμένο κρανίο στο πηγάδι ενός αγροτόσπιτου δίνει νέα τροπή στις έρευνες του επιθεωρητή Βίλιαμ Βίστιν, ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καταζητείται ο δολοφόνος έξι γυναικών. Ποιος ήταν πραγματικά αυτός ο «ανύπαρκτος» άνθρωπος και ποιος είχε οδηγήσει τον Βίγκο Χάνσεν στο ψυχιατρείο είκοσι χρόνια πριν;

 

«Τα μπλουζ του δολοφόνου» του Ray Celestin

Σικάγο 1928. Ένας λευκός γκάνγκστερ βρίσκεται ακρωτηριασμένος σε ένα σοκάκι του Μπλάκμπελτ. Μια πλούσια κληρονόμος εξαφανίζεται και η μητέρα της προσλαμβάνει δύο ντετέκτιβ για να τη βρουν. Η Άιντα αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Λούις Άρμστρονγκ. Ο Αλ Καπόνε υποψιάζεται ότι υπάρχει προδότης στην οργάνωσή του. Τρεις φαινομενικά ασύνδετες υποθέσεις διαδραματίζονται σε μια πόλη που μαστίζεται από ένα πρωτοφανές κύμα καύσωνα. Στην πρωτεύουσα των μπλουζ και της ποτοαπαγόρευσης, οι πρωταγωνιστές του εγκλήματος θάβουν την αλήθεια στα βρόμικα νερά των σφαγείων. Άραγε ποιος θα καταφέρει πρώτος να ξετυλίξει το κουβάρι της διαφθοράς; Ο Ray Celestin επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο του, ακόμα πιο συναρπαστικός, ζωντανεύοντας με έναν μοναδικό τρόπο την ατμόσφαιρα της εποχής.

 

«Χωρίς πρόσωπο» του Stefan Ahnhem

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ…

Δύο άντρες είναι νεκροί. Και οι δύο είχαν κατηγορηθεί για σχολικό εκφοβισμό στα μαθητικά τους χρόνια. Στον τόπο του εγκλήματος έχει βρεθεί ένα και μοναδικό στοιχείο: μία φωτογραφία της τάξης του 1982, με το πρόσωπο του πρώτου άντρα διαγραμμένο.

ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ…

Ο Φάμπιαν Ρισκ συμμετέχει στην έρευνα και έχει μόλις επιστρέψει στην πόλη όπου μεγάλωσε. Είναι όμως κι ένα από τα παιδιά της φωτογραφίας. Νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω τα σχολικά του χρόνια, τώρα όμως αρχίζει να μετράει πτώματα των συμμαθητών του.

Το κάθε πτώμα θέλει να πει κάτι· όλα φαίνονται προσχεδιασμένα από έναν ευφυέστατο δολοφόνο. Κάποιος έχει αποφασίσει να σκοτώσει και τους είκοσι πρώην συμμαθητές. Ο Φάμπιαν Ρισκ ίσως είναι το επόμενο θύμα αλλά και ο βασικός ύποπτος…

 

«Η τελετουργία» του Mo Hayder

Λίγο μετά το μεσημέρι μιας απριλιάτικης ημέρας, τρία μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, μια δύτης της αστυνομίας, η αρχιφύλακας Φλι Μάρλι, σφίγγει στη γαντοφορεμένη χούφτα της ένα ανθρώπινο χέρι. Η διαπίστωση πως έχει αποκοπεί από το σώμα είναι από μόνη της συνταρακτική. Το μακάβριο εύρημα παίρνει δραματικές διαστάσεις όταν την επόμενη μέρα ανακαλύπτεται και δεύτερο κομμένο χέρι. Η ιατροδικαστική γνωμάτευση πιστοποιεί ότι και τα δύο έχουν κοπεί πρόσφατα και το θύμα ήταν ζωντανό κατά τον ακρωτηριασμό του. Ο επιθεωρητής Τζακ Κάφερι, ο οποίος έχει μόλις πάρει μετάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση του Μπρίστολ, συνεργάζεται με τη Φλι, και οι δυο τους δεν αργούν να ανακαλύψουν ότι τα κομμένα χέρια ανήκουν σε έναν νεαρό, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τον τελευταίο καιρό. Η έρευνα για τον εντοπισμό του νεαρού, αλλά και του ατόμου που τον απήγαγε, θα τους οδηγήσει στις πιο σκοτεινές γωνιές του υποκόσμου του Μπρίστολ, όπου τα ναρκωτικά διακινούνται ανεμπόδιστα, όπου τα παιδιά του δρόμου εκπορνεύονται για τη δόση τους, όπου ένα αρχέγονο κακό παραμονεύει. Ένα κακό που τρέφεται με το αίμα και τη σάρκα των ανθρώπων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.