Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το DIASTIXO.gr (καθώς και τα domains διαστιχο.gr και diastiho.gr) προσφέρει τις υπηρεσίες του σύμφωνα με τους νόμους και τους όρους χρήσης, τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του site μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Οι νόμοι υπ. αρ. 2121/93 και 2472/1997 (με τις τροποποιήσεις του Ν. 3625/2007) και 3471/2006 καθώς και οι συγγενείς και όσοι πιθανόν ψηφιστούν αφορούν τη θεμιτή χρήση, τους χρήστες και τα πνευματικά δικαιώματα και τηρούνται απαρέγκλιτα.

Το DIASTIXO.gr προσφέρει δωρεάν στους επισκέπτες/αναγνώστες του (εφ' εξής «χρήστες») πληθώρα υπηρεσιών λογοτεχνικού και γενικότερα καλλιτεχνικού περιεχομένου. Ο χρήστης των υπηρεσιών μας κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «όπως είναι».

Οι ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο DIASTIXO.gr διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό ή ειδικότερο.

Σύμφωνα με το νόμο, η παρεμβολή ή η παρεμπόδιση, μέσω κώδικα HTML/CSS ή άλλων, της ομαλής λειτουργίας και του περιεχομένου των ιστοσελίδων του DIASTIXO.gr σύμφωνα με τους όρους του παρόντος (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται η επικάλυψη του λογοτύπου του DIASTIXO.gr καθώς και η επικάλυψη ή η παρεμπόδιση της προβολής διαφημιστικών Banners κτλ.) απαγορεύονται ρητώς.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες του DIASTIXO.gr και των υπηρεσιών του με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.

Το DIASTIXO.gr συνιστά στους γονείς να φροντίζουν ώστε τα ανήλικα παιδιά να μην αποκτούν πρόσβαση στο internet χωρίς την ανάλογη καθοδήγηση και επίβλεψη.

Το DIASTIXO.gr διατηρεί ρητώς το δικαίωμα ώστε σε όλες ανεξαιρέτως τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών, καθώς και στον δικτυακό χώρο που παρέχει στους χρήστες του, να προβάλλει το λογότυπό του και να προβάλλει διαφημιστικά μηνύματα κάθε τύπου, τεχνολογίας, διάστασης και μεγέθους (stamp, banner, pop up, Webover, full view, popup, intersistial, Advertorials, text links κτλ.).

Το DIASTIXO.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή/και μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του DIASTIXO.gr καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το DIASTIXO.gr σέβεται και τηρεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται στις περιπτώσεις επικοινωνίας των χρηστών με την ιστοσελίδα δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανέναν τρόπο δε δημοσιοποιούνται ούτε αποτελούν καθ' οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Το DIASTIXO.gr επιτρέπει τη διακίνηση του υλικού του μόνο σε προσωπικά social media, όπως facebook, twitter, blogs και άλλα, όμως απαγορεύει ρητά και σύμφωνα με το νόμο αναδημοσίευση κάθε είδους (ολοκληρωτική ή μερική) χωρίς αναφορά στο DIASTIXO.gr ως πηγή προέλευσης. ISSN: 2585-2485

Τυχόν διαφορές που προκύψουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων εν γένει στη χρήση του site από τον επισκέπτη/χρήστη αυτού, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.

 

Πολιτική διαχείρισης σχολίων

Ο κάθε χρήστης διατηρεί την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων του.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε:

  • Βίαια, προσβλητικά και ρατσιστικά σχόλια.
  • Σχόλια που απειλούν ή βλάπτουν τη φήμη προσώπων ή οργανώσεων.
  • Διαφημίσεις ή έννομη περισυλλογή στοιχείων οποιουδήποτε είδους.
  • Πολλαπλά σχόλια εκτός θέματος ή επαναλαμβανόμενα σχόλια που είναι αποτέλεσμα αντιγραφής και επικόλλησης (copy & paste) και χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εσφαλμένων/παραπλανητικών εντυπώσεων.
  • Προσωπικά δεδομένα που συμπεριλαμβάνουν, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τηλεφωνικούς αριθμούς και διευθύνσεις.

.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: