fbpx
Το προηγούμενο κορίτσι Ό,τι είναι δικό σου ήταν κάποτε δικό της Τζ. Π. Ντιλέινι Μετάφραση: Αναστάσιος Αργυρίου Ψυχογιός

Το προηγούμενο κορίτσι


«Παρακαλώ, κάνε μια λίστα με οτιδήποτε θεωρείς βασικό στη ζωή σου».

Το ζητούμενο της αγγελίας φαίνεται παράξενο, ίσως και αδιάκριτο• και για τις δύο γυναίκες που θα απαντήσουν οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

Η πρώτη, η Έμα, προσπαθώντας να ξεπεράσει μια τραυματική διάρρηξη, μετακομίζει στο διαμέρισμα στον αριθμό 1 της οδού Φόλγκεϊτ, ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό μοντέρνο αριστούργημα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κανόνες. Ο αινιγματικός αρχιτέκτονας που το σχεδίασε έχει τον απόλυτο έλεγχο: δεν επιτρέπονται βιβλία, διακοσμητικά μαξιλάρια, φωτογραφίες ή οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο. Ο χώρος έχει στόχο να μεταμορφώσει τον ένοικο – και όντως το κάνει.

Η Τζέιν, έπειτα από μια προσωπική τραγωδία, χρειάζεται μια νέα αρχή. Όταν βρίσκει το διαμέρισμα στον αριθμό 1 της οδού Φόλγκεϊτ, το ερωτεύεται ακαριαία – όπως και τον σαγηνευτικό δημιουργό του. Αφού μετακομίζει, η Τζέιν σύντομα μαθαίνει για τον πρόωρο χαμό της προηγούμενης ενοίκου, μιας κοπέλας παρόμοιας ηλικίας και εμφάνισης με την ίδια. Καθώς προσπαθεί να βρει την αλήθεια, άθελά της ακολουθεί τα ίδια μονοπάτια και βιώνει τις ίδιες εμπειρίες με το προηγούμενο κορίτσι.

Το προηγούμενο κορίτσι
Ό,τι είναι δικό σου ήταν κάποτε δικό της
Τζ. Π. Ντιλέινι
Μετάφραση: Αναστάσιος Αργυρίου
Ψυχογιός
408 σελ.
ISBN 978-618-01-1982-4
Τιμή: €15,50
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.