fbpx
Πάνθηρας Μαυρόγατος 2 Βάσια Ακαρέπη Εικονογράφηση Λαυρέντης Χωραΐτης Μίνωας

Πάνθηρας Μαυρόγατος 2


Ο ανατρεπτικός ήρωας της Βάσιας Ακαρέπη επιστρέφει έτοιμος για νέες περιπέτειες. Ο Πάνθηρας Μαυρόγατος είναι ένας γάτος με προσωπικότητα, γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες... Η ζωή του μέσα στο σπίτι κυλούσε όμορφα και αρμονικά, με παιχνίδι, λιχουδιές και συζητήσεις με τη γιαγιά Εύα, την άλλη γάτα του σπιτιού. Τόσο όμορφα και αρμονικά δηλαδή, που είχε αρχίσει να βαριέται. Ήθελε δράση, περιπέτεια, να μάθει καινούρια πράγματα.

Αλλά η περιέργειά του θα τον μπλέξει σε γατοκαβγάδες και θα γλιτώσει στο παραπέντε από το σκουπόξυλο της κυρα-Τασίας. Και βέβαια, δεν του έφτανε μόνο να βρίσκεται ανεβασμένος πάνω στον τοίχο και να παρατηρει τη Χιονάτη, την όμορφη γάτα της διπλανής αυλής, κι ας μην του δίνει σημασία, κι ας μην τον καταδέχεται. Ήθελε, βλέπετε, να αποδείξει στον νταή Ψιτ-Ξιτ ότι και τα οικόσιτα γατιά έχουν θάρρος και δυναμισμό! Και ιδιαίτερα ο Πάνθηρας Μαυρόγατος, που δεν είναι ένας τυχαίος γάτος αλλά ένας γάτος... σούπερ ήρωας!

Πάνθηρας Μαυρόγατος 2
Βάσια Ακαρέπη
Εικονογράφηση Λαυρέντης Χωραΐτης
Μίνωας
208 σελ.
ISBN 978-618-02-0663-0
Τιμή: €10,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.