fbpx
Ο ισχυρός άντρας της Πολωνίας... συνελήφθη να διαβάζει βιβλίο για γάτες

Ο ισχυρός άντρας της Πολωνίας... συνελήφθη να διαβάζει βιβλίο για γάτες

Την ώρα που στο κοινοβούλιο της Πολωνίας βρισκόταν σε εξέλιξη μια κρίσιμη συζήτηση για τις προωθούμενες αλλαγές στη Δικαιοσύνη, οι οποίες έχουν προκαλέσει ισχυρές αντιδράσεις τόσο εντός της χώρας, όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο de facto πρωθυπουργός της Πολωνίας... είχε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί.

Όπως αναφέρει το Associated Press, ο ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος της χώρας, Γιάροσλαβ Κατσίνσκι, «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό την ώρα της συζήτησης να διαβάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα βιβλίο για γάτες, ονόματι Ο άτλαντας των γατών: άγριες και εξημερωμένες.

Δεν αποτελεί πάντως έκπληξη το γεγονός ότι ο 68χρονος Κατσίνσκι διάβαζε το συγκεκριμένο βιβλίο, καθώς όλοι στην Πολωνία γνωρίζουν το πάθος του για τις γάτες. Ο ίδιος είχε πάντα γάτες ως κατοικίδια, ενώ είναι δραστήριος στη διάσωση αδέσποτων γατιών, ένα στοιχείο που «μαλακώνει» κάπως την εικόνα του σκληρού πολιτικού που τον χαρακτηρίζει γενικά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.