fbpx
Βασικός ήρωας του «Trainspotting» πεθαίνει στο νέο βιβλίο του Ίρβιν Γουέλς

Βασικός ήρωας του «Trainspotting» πεθαίνει στο νέο βιβλίο του Ίρβιν Γουέλς

Τα καλά νέα για τους οπαδούς του Trainspotting, του θρυλικού βιβλίου του Ίρβιν Γουέλς που έχει μεταφερθεί με επιτυχία και στη μεγάλη οθόνη, είναι ότι το δεύτερο sequel του βιβλίου θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο. Τα κακά νέα είναι ότι ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του βιβλίου θα πεθάνει.

Όπως αναφέρει ο εκδοτικός οίκος Penguin στην παρουσίαση του νέου βιβλίου, με τίτλο Dead Man's Trousers (Τα παντελόνια του νεκρού), ο πρωταγωνιστής Μαρκ Ρέντον είναι πλέον ένας επιτυχημένος ατζέντης DJ που βγάζει πολλά χρήματα, όμως είναι και πάλι απογοητευμένος από τη ζωή του. Ο Ρέντον συναντά τυχαία τον Φρανκ Μπέγκμπι, φοβούμενος ότι ο Μπέγκμπι θα θέλει εκδίκηση για την «τρομερή προδοσία» του. Όμως ο Μπέγκμπι δεν ενδιαφέρεται για εκδίκηση, έχοντας εν τω μεταξύ επανεφεύρει τον εαυτό του ως αναγνωρισμένο καλλιτέχνη.

Μαθαίνοντας ότι οι δύο παλιόφιλοι είναι και πάλι στα παλιά τους λημέρια, ο Sick Boy και ο Σπαντ παραξενεύονται, όμως όταν μπαίνουν στον σκοτεινό κόσμο της διακίνησης οργάνων, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ άσχημα. «Ένας από αυτούς τους τέσσερις δεν θα επιβιώσει μέχρι το τέλος του βιβλίου. Ποιος από αυτούς φορά τα Παντελόνια του νεκρού;» αναφέρει ο οίκος Penguin.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου του 2018, ενώ ο 59χρονος Γουέλς έχει δηλώσει πως το βιβλίο θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για μια νέα ταινία, την τρίτη της σειράς «Trainspotting».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.