«Η δημιουργική γραφή στο σχολείο» στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

«Η δημιουργική γραφή στο σχολείο» στον Πολυχώρο Μεταίχμιο


Συζήτηση για την αξιοποίηση της δημιουργικής γραφής στο σχολείο με αφορμή το e-book Η δημιουργική γραφή στο σχολείο, σε επιμέλεια της Σοφίας Νικολαΐδου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, στις 8μ.μ., στον Πολυχώρο των Εκδόσεων (Ιπποκράτους 118, Αθήνα, τηλ. 211.3003580).

Η δημιουργική γραφή είναι το καθαρό αεράκι που θέλουμε να πνεύσει στο σχολείο, να ανακατέψει τις σελίδες των βιβλίων, να ξεσηκώσει τα μυαλά των παιδιών. Να τους δείξει στην πράξη πως η δημιουργία μέσα από τις λέξεις, η συγγραφή και η ανάγνωση λογοτεχνίας μπορούν να τους μάθουν πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα για τη ζωή και τον κόσμο.
Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ορισμένοι από τους συγγραφείς και τους εκπαιδευτικούς
που έχουν δημοσιεύσει κείμενό τους στο βιβλίο. Άκης Δήμου, Πάνος Θεοδωρίδης, Χριστίνα Κούρφαλη, Ειρήνη Λαρδούτσου, Άρτεμις Μιχαηλίδου, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Μαρία Νέζη, Μαρίζα Ντεκάστρο, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μηνάς Παπαδόπουλος, Αγγελική Πεχλιβάνη, Κωνσταντίνα Πίστα, Θεοδοσία Ράπτου, Μαρέττα Σιδηροπούλου, Αλίκη Συμεωνάκη, Αναστασία Φακίδου, Τίνα Χρηστίδη.

Συντονίζουν η Σοφία Νικολαΐδου και η Ελένη Μπούρα.

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Ο Michael Ondaatje στην Αθήνα

Οι εκδόσεις Πατάκη και τα Public προσκαλούν το αναγνωστικό κοινό την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 20.30 σε μια συνάντηση με τον Μάικλ Οντάατζε, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Το τραπέζι της γάτας...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 7
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER