ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΟι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ανακοίνωσαν την επέκτασή τους στην Τουρκία. Η Pena Yayinlari συστάθηκε σαν αυτόνομη εταιρεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη πριν από περίπου έναν χρόνο και διευθύνεται από την Πένυ Ψυχογιού, η οποία έχει στην ομάδα της αξιόλογα και έμπειρα στελέχη από τον χώρο του βιβλίου.

Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα 15 βιβλία που απευθύνονται σε ενηλίκους και παιδιά. Η Pena Yayinlari στοχεύει στην έκδοση 60 τίτλων μέσα στο 2014 ενώ οι περισσό¬τεροι διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή. Βασικές κατηγορίες του καταλόγου της είναι η λογοτεχνία ενηλίκων (ξένων και Τούρκων συγγραφέων) και η λογοτεχνία για παιδιά και εφήβους με αξιόλογες σειρές graphic novel και εικονογραφημένων βιβλίων.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της νέας εταιρείας έγινε στην Tuyap Book Fair, που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμ¬βριο του 2013 στην Κωνσταντινούπολη. Τα βιβλία διατίθενται σε μεγάλες αλυσίδες βιβλιοπωλείων και επιλεγμένα σημεία πώλησης, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα της εταιρείας https://www.penayayinlari.com/

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: