fbpx

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΥΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ CANDIA HOUSE ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΥΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΟΥΙΤΑ  ΤΟΥ CANDIA HOUSE ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Νικήτρια είναι η
ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΕΛΟΥΔΗ

---------------------------------------
Το diastixo.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο CANDIA HOUSE, προσφέρει σε δύο αναγνώστες του δύο διανυκτερεύσεις (5 και 6 Σεπτεμβρίου 2014) σε μία από τις πολυτελείς σουίτες του CANDIA HOUSE LUXURY SUITES.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την Παρασκευή 22 Αυγούστου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή εδώ και κάντε like στη σελίδα του facebook εδώ.
Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr).

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο :
Το Candia House βρίσκεται χτισμένο αμφιθεατρικά σε 4 κτιριακά συγκροτήματα γύρω από την πισίνα και τους καταπράσινους κήπους μόλις λίγα βήματα από τη γαλάζια θάλασσα του Αργολικού κόλπου. Η θέα από όλους τους χώρους του ξενοδοχείου είναι συναρπαστική και φθάνει μέχρι τις απέναντι ακτές της Πελοποννήσου αλλά και τα μικρά νησιά του κόλπου.

Όλα τα δωμάτια, τα διαμερίσματα και οι σουίτες του Candia House, διαθέτουν ξεχωριστή προσωπικότητα και διακόσμηση με σπάνια έπιπλα, αντικείμενα και έργα τέχνης από επώνυμους καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Οι πληθωρικές παροχές και εξαιρετικοί χώροι αναψυχής συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό ευεξίας και αναζωογόνησης που θα μείνει αξέχαστο.

Το Candia House, βρίσκεται, απλωμένο σε μία έκταση 4 στρεμμάτων ακριβώς πάνω στην πεντακάθαρη παραλία της Κάντιας, 17 περίπου χιλιόμετρα από Ναύπλιο, στην βόρεια πλευρά του Αργολικού κόλπου απέναντι από τα γραφικά νησάκια των Σπετσών, της Πλατειάς και της Ψηλής. Η Κάντια, ξεχωριστός τουριστικός προορισμός αποτελεί διαχρονική επιλογή πολλών επισκεπτών από όλο τον κόσμο για τις μοναδικές της παραλίες το εξαιρετικό της κλίμα, την γαλήνη και την ηρεμία που προσφέρει όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και την προνομιακή της θέση, στο επίκεντρο σπάνιων αξιοθέατων, ιστορικών μνημείων αλλά και ξεχωριστών πολιτιστικών κέντρων της Πελοποννήσου.

www.candiahouse.gr

Follow us on Facebook!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.