fbpx
Μαθαίνοντας να πετάω: Το φιλί του πνεύματος

Μαθαίνοντας να πετάω: Το φιλί του πνεύματος

Το Μαθαίνοντας να πετάω: Το φιλί του πνεύματος είναι το πρώτο βιβλίο της Διονυσίας Θεριανού, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, και απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Είναι ένα βιβλίο αναζήτησης για το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης, με έντεχνα παραμύθια. Ένα κάλεσμα, ένας ύμνος για τον άνθρωπο, την ανθρωπιά, τη δύναμη της ψυχής. Διαβάζοντάς το, ο αναγνώστης ταξιδεύει μέσα από την αμεσότητα του λόγου, τους απλούς συλλογισμούς, την αγωνία, την αίσθηση της ειλικρίνειας και της εμπιστοσύνης, με τρόπο ώστε να μη θέλει να αφήσει το βιβλίο από τα χέρια του.

Ένα πρωτότυπο, φιλοσοφικό βιβλίο, βασισμένο στην αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού που βίωσε τον πόνο, την απαξίωση, την απόρριψη και μέσα από όλη αυτή την πορεία κατάφερε να κρατήσει ψηλά στα χέρια της, αμόλυντη, την ουσία της ίδιας της ύπαρξής της. Την ψυχή της. Μια ζωή, ένας κόσμος θετικής σκέψης, κατανόησης, συγχώρεσης, αγάπης προς τον εαυτό και τους ανθρώπους, αλήθειας, που το παιδί βιώνει μέσα από τον διάλογο και τα μοναδικά παραμύθια ενός παππού φιλόσοφου-θεραπευτή. Ο παππούς, μέσα από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στη ζωή της εγγονής του, της διδάσκει τα μαθήματα ζωής και τη μαθαίνει πώς να φτιάξει η ίδια τα δικά της δυνατά, αιώνια φτερά, για να πετάξει.

Ένα βιβλίο δύναμης, ζωής, ομορφιάς, αγάπης, που δίνει απαντήσεις σε βαθιά ερωτήματα του ανθρώπου. Ένα βιβλίο αληθινό, για όλες τις ηλικίες, τα φύλα, τα χρώματα, τις θρησκείες, που έχει τη δύναμη να μας αλλάξει τη ζωή.

Αυτό το βιβλίο δεν διδάσκει, δεν λέει ότι γνωρίζει αυτό που εσύ δεν γνωρίζεις. Ψάχνει μαζί σου το νόημα αυτής της ζωής, τη γνώση της ψυχής, τη σοφία που υπάρχει μέσα σε όλους μας. Σε παρασύρει μέσα από τα λόγια του και τα παραμύθια του στην εξερεύνηση ενός κόσμου ανεξερεύνητου. Του κόσμου σου.

Μπορείς να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι και όχι αυτός που σου είπαν ότι είσαι.
Μπορείς να ανακαλύψεις την απεριόριστη δύναμή σου.
Μπορείς να πιστεύεις αυτό που θέλεις και όχι αυτό που σε δίδαξαν να πιστεύεις.
Μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.
Είσαι ελεύθερος να μάθεις να πετάς και έχεις όλες τις δυνατότητες για να τα καταφέρεις.

Όλα είναι δυνατά, αρκεί και μόνο να το θελήσεις.

 

Μαθαίνοντας να πετάω: Το φιλί του πνεύματος
Διονυσία Θεριανού
Εκδόσεις Θεριανός
222 σελ.
ISBN 978-618-84233-0-5
Τιμή €15,00
001 patakis eshop

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.