fbpx
«Οι Εκδόσεις Μίνωας προτείνουν 5+1 νέα βιβλία που δεν πρέπει να χάσετε» του Γιάννη Κωνστανταρόπουλου

«Οι Εκδόσεις Μίνωας προτείνουν 5+1 νέα βιβλία που δεν πρέπει να χάσετε» του Γιάννη Κωνστανταρόπουλου

Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε 5+1 βιβλία από το νέο εκδοτικό μας πρόγραμμα, αλλά αποδεχόμαστε με χαρά την πρόκληση του Diastixo.gr! Πρόσφατα κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις Μίνωας νέες κατηγορίες βιβλίων, πολύτιμες εκδόσεις και καινοτόμες προτάσεις, που ελπίζουμε ότι θα σας παρασύρουν σε ένα μοναδικό ταξίδι ανάγνωσης!

 

1 kiriaki tis miterasΚυριακή της Μητέρας – Γκράχαμ Σουίφτ
Μετάφραση: Κατερίνα Σχινά

Ένα φιλοσοφικό και εξαιρετικά διεισδυτικό μυθιστόρημα για τη ζωή με την κομψή ευφυΐα και την ήρεμη αφηγηματική ζωντάνια του βραβευμένου με Booker Γκράχαμ Σουίφτ. Η Κυριακή της Μητέρας έγινε διεθνές μπεστ σέλερ και το 2017 κατέκτησε το βραβείο Hawthornden ως το «καλύτερο λογοτεχνικό έργο». Το 2021 ελπίζουμε να κατακτήσει και τις καρδιές των αναγνωστών! Το μυθιστόρημα, με τον πρωτότυπο τίτλο Mothering Sunday, έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο (πρώτη προβολή Κάννες, Ιούλιος 2021) με πρωταγωνιστές τον Κόλιν Φερθ και την Ολίβια Κόλμαν.

2 roua mat sto verolinoΡουά ματ στο Βερολίνο – Τζάιλς Μίλτον
Μετάφραση: Σταυρούλα Αργυροπούλου

Ο συγγραφέας του μπεστ σέλερ Χαμένος Παράδεισος (με πωλήσεις πάνω από 35.000 αντίτυπα) αποτυπώνει στο νέο του ιστορικό έργο, μέσα από μια καθηλωτική αφήγηση, τον διαμελισμό του Βερολίνου μεταξύ των νικητριών δυνάμεων με το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η απαρχή της ψυχροπολεμικής αντιπαράθεσης που διαμόρφωσε τον σύγχρονο κόσμο.

 

3 o kathreftis ton dinon masΟ καθρέφτης των δεινών μας – Πιερ Λεμέτρ
Μετάφραση: Έφη Κορομηλά

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα, που διαδραματίζεται στην απαρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με σπουδαίους χαρακτήρες, δυνατή αφήγηση και συνεχείς ανατροπές από έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Γάλλους συγγραφείς.

 

4 i listaΗ λίστα – Λούσι Φόλεϊ
Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα-Σαμπατάκου

Η Λούσι Φόλεϊ, επηρεασμένη από την Άγκαθα Κρίστι, επιστρέφει μετά την επιτυχία που γνώρισε με το προηγούμενο βιβλίο της, το Καταφύγιο (Μίνωας, 2020), με ένα ακόμη ψυχολογικό θρίλερ που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του είδους.

 

5 19841984, βασισμένο στο έργο του Τζορτζ Όργουελ – Ζαν-Κριστόφ Ντεριέν και Ρεμί Τορεγκροσά
Μετάφραση: Κλαιρ Νεβέ

Το δυστοπικό αριστούργημα του Τζορτζ Όργουελ σε κόμικ. Από τα πιο σημαντικά έργα του 20ού αιώνα, το 1984 συνεχίζει να είναι εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας έναν κόσμο τόσο μακρινό και συνάμα τρομακτικά οικείο.

 

Στις ράγες του μυστηρίου 2: Απαγωγή στο Καλιφόρνια Κόμετ – Μ. Γκ. Λέοναρντ, Σαμ Σέτζμαν και Ελίζα 6 apagogi sto kalifornia kometΠαγκανέλι
Μετάφραση: Ευγενία Κολυδά

Δεν θα μπορούσε να λείπει μια πρόταση για τους μικρούς αναγνώστες! Με επιρροές από την Άγκαθα Κρίστι, τα βιβλία της σειράς θα αγαπηθούν από τους λάτρεις των ταξιδιών, των τρένων, των μυστικών κωδικών και των ανεξήγητων γρίφων.

 

Ο Γιάννης Κωνστανταρόπουλος είναι ο εκδότης του Μίνωα.

 

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.