fbpx
Ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Ισαάκ Παλμιόλα στην Αθήνα, 28-30 Μαρτίου

Ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Ισαάκ Παλμιόλα στην Αθήνα, 28-30 Μαρτίου

Ο Καταλανός συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Ισαάκ Παλμιόλα (Isaac Palmiola) θα βρίσκεται στην Αθήνα το τριήμερο 28-30 Μαρτίου, προσκεκλημένος του Ινστιτούτου Θερβάντες και των Εκδόσεων Διόπτρα, και το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον συναντήσει στις ακόλουθες τρεις εκδηλώσεις:

Αρχικά, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 18:30, στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά (Λεωφ. Κηφισίας 310), τα παιδιά θα μετατραπούν σε μικρούς ντετέκτιβ και θα πάρουν μέρος σε ένα διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου. Σε συνεργασία με το Kids Mystery Club, θα κληθούν να σώσουν τους τελευταίους σπόρους καρπουζιού του πλανήτη! Ο Ισαάκ Παλμιόλα θα βρίσκεται εκεί για να συνομιλήσει μαζί τους και για να υπογράψει τα βιβλία τους. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να κρατήσουν θέση μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 19:00, στο Public Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι), ο δημιουργός του «Σέργουφ Χολμς» και του «Stranger Kids» θα συναντήσει τους μικρούς αναγνώστες και τις μικρές αναγνώστριές του και θα υπογράψει τα βιβλία τους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η επίσκεψη του Ισαάκ Παλμιόλα στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 11:00, στο Ινστιτούτο Θερβάντες (Σκουφά 31, Αθήνα), όπου οι ηθοποιοί Λουίς και Νικόλας Γκόμεσμπεκ, με μια δραματοποιημένη ανάγνωση των περιπετειών του Σέργουφ Χολμς, θα ζωντανέψουν τους αγαπημένους χαρακτήρες των βιβλίων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα ισπανικά.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Ισαάκ Παλμιόλα (γενν. 1979) ζει και εργάζεται στη Βαρκελώνη. Σπούδασε φιλολογία και έχει εργαστεί στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Πλέον, εργάζεται ως συγγραφέας και ως καθηγητής γλώσσας και λογοτεχνίας. Τα βιβλία, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του, με ιδιαίτερη αγάπη στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», το «Game of Thrones» και το «Lost». Η μεγαλύτερη φιλοδοξία του είναι να συνεχίσει να ζει συναρπαστικές περιπέτειες πληκτρολογώντας ιστορίες στον υπολογιστή του, φορώντας τις πιτζάμες και τις παντόφλες του.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αντιδράσεις εκδοτών και συγγραφέων σχετικά με τη δημιουργία του νέου φορέα βιβλίου

Τα σωματεία εκδοτών και η Εταιρεία Συγγραφέων εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τον τρόπο με τον οποίο έχει δρομολογηθεί μέχρι στιγμής η ίδρυση του Ελληνικού Ιδρύματος Βιβλίου και...

ΝΕΑ
Έγινε η εκδήλωση για την παρουσίαση της έρευνας «Παιδί και ανάγνωση» του ΟΣΔΕΛ

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, σε μια μεγάλη εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του...

ΝΕΑ
Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα της 20ής ΔΕΒΘ συνεχίζει δυναμικά για 2η χρονιά

Εμβαθύνοντας στη σημασία που έχει η γνωριμία, ο διάλογος και η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ του εκδοτικού κόσμου της Ελλάδας και του εξωτερικού, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού εγκαινίασε πέρυσι το...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.