fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Carter, Child, Connolly, Feeney και North

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Carter, Child, Connolly, Feeney και North

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών που κερδίζουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το βιβλίο του Chris Carter Ο γρίφος του κακού
Χούμη Τατιάνα
Θεοχάρης Παππάς

Για το βιβλίο του Lee Child Ο φρουρός
Μελπομένη Κρίκελη
Χρήστος Τσιαβος

Για το βιβλίο του John Connolly Οι ερινύες
Αθηνά Βερτσέτη
Μιχάλης Μοραγλής

Για το βιβλίο της Alice Feeney Πέτρα ψαλίδι χαρτί
Αμαλία Γιαννοπούλου
Σταύρος Γαλαίος

Για το βιβλίο του Alex North Ο δημιουργός των αγγέλων
Ολυμπία Γεωργακοπούλου
Διονύσης Μακρής

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.

*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο ανεπιθύμητα του email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.

Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 31/08/2023.

---------------------------------------------------------------

Το Diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Bell, προσφέρει στους αναγνώστες και στις αναγνώστριές του 10 βιβλία των Chris Carter, Lee Child, John Connolly, Alice Feeney και Alex North.

2 αντίτυπα από το βιβλίο του Chris Carter Ο γρίφος του κακού
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Lee Child Ο φρουρός
2 αντίτυπα από το βιβλίο του John Connolly Οι ερινύες
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Alice Feeney Πέτρα ψαλίδι χαρτί
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Alex North Ο δημιουργός των αγγέλων

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:
1. Κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr
https://www.facebook.com/diastixo.gr

2. Κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού εδώ.

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω δύο βήματα.

Αν έχετε twitter ή και instagram, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό εδώ και για το instagram εδώ.

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλώς συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Follow us on Facebook!

Τα στοιχεία που συλλέγουμε στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, τα αποθηκεύουμε και τα επεξεργαζόμαστε μόνο για την ανάδειξη του νικητή, κάτι που αποδέχεστε ρητά συμπληρώνοντας τη φόρμα. Τα δεδομένα διατηρούνται στον server για έναν μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού και κατόπιν διαγράφονται οριστικά.

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τους νέους μας διαγωνισμούς, κάντε εγγραφή στο newsletter του Diastixo.gr.


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης του site πατώντας εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 11 Ιουλίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν την επόμενη μέρα με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο diastixo.gr.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.

Καλή επιτυχία!

 

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Ο γρίφος του κακού  του Chris Carter

Κάθε ιστορία έχει μια αρχή…

Γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο, ως συγκάτοικοι. Δύο από τα πιο λαμπρά μυαλά που αποφοίτησαν ποτέ από τη Σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ. Συναντήθηκαν και πάλι, ως αντίπαλοι, στο Κουάντικο της Βιρτζίνια. Ο Ρόμπερτ Χάντερ ήταν πια ο επικεφαλής της Μονάδας Υπερβίαιων Εγκλημάτων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες. Ο Λούσιεν Φόλτερ ο πιο αιματοβαμμένος και επικίνδυνος σίριαλ κίλερ που είχε αντιμετωπίσει ποτέ το FBI.

Τώρα, ύστερα από τριάμισι χρόνια στην απομόνωση, ο Λούσιεν κατάφερε να δραπετεύσει. Και είναι οργισμένος. Το μόνο που σκεφτόταν όλα αυτά τα χρόνια ήταν η εκδίκηση. Αυτός που ευθυνόταν για τη φυλάκισή του πρέπει να πληρώσει, πρέπει να υποφέρει. Αυτός… είναι ο Ρόμπερτ Χάντερ. Και τώρα έφτασε επιτέλους για τον Λούσιεν η στιγμή να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Γιατί κάθε ιστορία πρέπει να φτάνει σ’ ένα τέλος…

 

Ο φρουρός  του Lee Child

Όπως πάντα, ο Τζακ Ρίτσερ δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο προορισμό, ούτε πιέζεται για να φτάσει οπουδήποτε σε συγκεκριμένο χρόνο. Ένα πρωί, καταλήγει σε μια μικρή κωμόπολη κοντά στην Πλέζαντβιλ του Τενεσί. Μέρα μεσημέρι ο Ρίτσερ βλέπει έναν κακότυχο άνθρωπο να κατευθύνεται σε μια ενέδρα. Ήταν τέσσερις εναντίον ενός… γι’ αυτό ο Ρίτσερ παρεμβαίνει, με τον κλασικό τρόπο που χρησιμοποιεί για την επίλυση συγκρούσεων.

Ο άνθρωπος τον οποίο σώζει είναι ο Ράστι Ράδερφορντ, ένας συνεσταλμένος υπεύθυνος μηχανογράφησης που απολύθηκε πρόσφατα έπειτα από μια κυβερνοεπίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί η πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του Δήμου, τα αρχεία, τις πληροφορίες και… τα μυστικά. Όμως ο Ράδερφορντ είναι αποφασισμένος να μείνει στην πόλη και να καθαρίσει το όνομά του.

Ο Ρίτσερ αισθάνεται ότι αυτή η ιστορία κάτι κρύβει. Οι κακοί που επιτέθηκαν στον Ράδερφορντ αποτελούν μέρος μιας σοβαρής και θανάσιμης υπόθεσης, μιας υπόθεσης που έχει να κάνει με μια συνωμοσία, συγκάλυψη και φόνο – με επίκεντρο ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που φορά ένα πουκάμισο λεκιασμένο με καφέ και δεν έχει ιδέα τι είναι αυτό που αντιμετωπίζει.

Κανόνας πρώτος: Αν δεν ξέρεις σε τι έχεις μπλέξει, φρόντισε να έχεις τον Ρίτσερ στο πλευρό σου.

 

Οι ερινύες  του John Connolly

Ερινύες. Οι μυθικές θεότητες της εκδίκησης, με τα κεφάλια τους τυλιγμένα με φίδια, που καταδίωκαν όσους είχαν διαπράξει εγκλήματα που είχαν μείνει ατιμώρητα.

Τώρα, ο ιδιωτικός ερευνητής Τσάρλι Πάρκερ εμπλέκεται σ’ ένα κόσμο σύγχρονων Ερινυών, μέσα από δύο ιστορίες: Οι αδελφές Στρέιντζ και Οι ερινύες.

Στις Αδελφές Στρέιντζ, η επιστροφή του κακοποιού Ρομ Μπιούκερ στο Πόρτλαντ του Μέιν συνοδεύεται από χάος και θάνατο, καθώς μια κλοπή απειλεί να αφανίσει όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τις πρώην ερωμένες του, τις αινιγματικές Ντολόρς και Άμπαρ Στρέιντζ. Και στις Ερινύες  ο Πάρκερ πρέπει να παλέψει για να προστατεύσει δύο ακόμα γυναίκες, ενώ παράλληλα το Πόρτλαντ οχυρώνεται ενόψει μιας παγκόσμιας πανδημίας.

Ίσως όμως οι πελάτισσές του είναι πιο ικανές να φροντίσουν τον εαυτό τους απ’ όσο θα φανταζόταν κανείς…

 

Πέτρα ψαλίδι χαρτί  της Alice Feeney

Κάποιες φορές ο γάμος σκοτώνει… και όχι μόνο τον έρωτα.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ και καιρό για τον κύριο και την κυρία Ράιτ. Όταν ο Άνταμ και η Αμίλια κερδίζουν ένα δωρεάν Σαββατοκύριακο στη Σκοτία, μοιάζει με μια τελευταία ευκαιρία να προσπαθήσουν να σώσουν τον γάμο τους. Ο αδιόρθωτα εργασιομανής σεναριογράφος Άνταμ Ράιτ πάσχει όλη του τη ζωή από προσωπαγνωσία: δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα χαρακτηριστικά των προσώπων, ούτε καν των φίλων, των συγγενών, αλλά και της ίδιας της γυναίκας του.

Σε κάθε τους επέτειο, το ζευγάρι ανταλλάσσει παραδοσιακά δώρα ανάλογα με το έτος που διανύουν παντρεμένοι –από χαρτί, λινό, σίδερο, ξύλο κ.ο.κ.– και κάθε χρόνο η σύζυγος του Άνταμ του γράφει ένα γράμμα που δεν τον αφήνει ποτέ να διαβάσει. Μέχρι τώρα.

Και οι δυο ξέρουν ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα διορθώσει ή θα διαλύσει οριστικά τον γάμο τους. Αλλά το ταξίδι αυτό δεν το κέρδισαν κατά τύχη. Ο ένας απ’ τους δυο τους λέει ψέματα. Και κάποιος δε θέλει να τα ξαναβρούν και να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι στο εξής. Δέκα χρόνια γάμου. Δέκα χρόνια μυστικών. Μια επέτειος που δε θα ξεχάσουν ποτέ…

 

Ο δημιουργός των αγγέλων  του Alex North 

Πώς μπορείς να ξεφύγεις από έναν δολοφόνο που γνωρίζει το μέλλον;

Η Κέιτι Σο μεγάλωνε ήσυχα με την οικογένειά της, σε ένα όμορφο σπίτι στην αγγλική εξοχή. Στα πρόθυρα της αποφοίτησης, είχε μεγάλα όνειρα, ένα αφοσιωμένο αγόρι και έναν μικρότερο αδερφό που είχε ανάγκη από την προστασία της. Και έπειτα ήρθε η μέρα που ένας βίαιος άγνωστος άλλαξε τη μοίρα της οικογένειάς της, για πάντα.

Χρόνια αργότερα, χωρίς να μπορεί ακόμα να ξεπεράσει την ενοχή γι’ αυτό που είχε συμβεί στον αδερφό της, και έχοντας πια ένα δικό της παιδί να προστατεύσει, η Κέιτι αγωνίζεται να ξεχωρίσει τις πραγματικές απειλές από τις φανταστικές. Μέχρι τη στιγμή που δέχεται ένα τηλεφώνημα: ο Κρις έχει εξαφανιστεί και χρειάζεται για μία ακόμα φορά τη μεγάλη του αδερφή.

Εν τω μεταξύ, ο ντετέκτιβ Λόρενς Πέιτζ αντιμετωπίζει ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Ένας διακεκριμένος καθηγητής φιλοσοφίας, που δίδασκε τους φοιτητές του για τον ντετερμινισμό και την ελεύθερη βούληση, δολοφονείται άγρια λίγες ώρες αφότου απολύει το προσωπικό του. Όλα τα ίχνη οδηγούν σε δύο παλιές υποθέσεις: τη φρικτή επίθεση εναντίον του έφηβου Κρίστοφερ Σο και τα ειδεχθή εγκλήματα ενός διαβόητου σίριαλ κίλερ, ο οποίος, σύμφωνα με τον θρύλο, μπορούσε να δει το μέλλον…

 

Γιώργος Δουατζής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.