Νήσος Άνδρος – Τόμος 10
Νήσος Άνδρος – Τόμος 10 Καλοκαίρι 2016

Νήσος Άνδρος – Τόμος 10


Στο ιστορικό αυτό 10ο τεύχος γίνεται ιδιαίτερη μνεία στον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Ζαχαρία Δεμαθά και τον σπουδαίο καρδιολόγο Σπύρο Μπαφαλούκο που πρόσφερε τόσα στο νησί της Άνδρου, οι οποίοι έφυγαν τη χρονιά που πέρασε. Στο τεύχος αυτό υπάρχουν κείμενα και για τους δύο.

Για να καλύψουν κατά το δυνατόν το δυσαναπλήρωτο κενό στο περιοδικό, έβαλαν πλάτη νέα πρόσωπα: Ο βυζαντινολόγος Γιώργος Πάλλης, o συγγραφέας-αρχιτέκτονας Νίκος Βασιλόπουλος, ο Ανδρέας Μακρογκίκας, η Ελένη Σαλουβάρδου και ο Γιάννης Καπάκης είναι μερικοί από τους νέους ανθρώπους που στελεχώνουν το περιοδικό.

Δημοσιεύονται επίσης: Ένας διάλογος του Βαγγέλη Πισσία με τον Ζαχαρία Δεμαθά, το κείμενο του Δημήτρη Κυρτάτα: «Η Ιστορική συνείδηση του Θεόφιλου Καΐρη», μια επείγουσα αναφορά της Εταιρείας Ανδρίων Επιστημόνων, το κείμενο του Γιάννη Πίππα: «Δημοσθένης Πίππας – Ο Ανδριώτης Έφορος Αρχαιοτήτων Κυκλάδων», το κείμενο της Όλγας Καραγιάννη: «Περπατώντας και εκτιμώντας την Άνδρο», το κείμενο του Γιώργου Σπέη: «Μια διαχρονική πορεία στο τοπίο της Άνδρου», το
άρθρο του Ζαχαρία Παπαντωνίου: «Σκιαμαχία» και άλλα πολλά...

Νήσος Άνδρος – Τόμος 10
Καλοκαίρι 2016
210 σελ.
Τιμή: €10,00

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιό σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

*  Το email σας:

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.