fbpx
Αν ήμουν βιβλίο

Αν ήμουν βιβλίο


Το Αν ήμουν βιβλίο θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες με τις καταπληκτικές εικόνες του André Letria σε συνδυασμό με τους προσεγμένους συλλογισμούς του José Jorge Letria για τις χαρές της ανάγνωσης. Πατέρας και γιος έφτιαξαν ένα βιβλίο που απογειώνει μπροστά στα μάτια μας τις άπειρες δυνατότητες που επιφυλάσσει σε κάθε επίδοξο αναγνώστη η περιπέτεια της ανάγνωσης.

Η εικονογράφηση και η πεζογραφία συγχωνεύονται διακριτικά σε αυτό το βιβλίο τέχνης, αφιέρωμα στον «καλύτερο φίλο του ανθρώπου», το βιβλίο.

Μέσα στις 60 σελίδες του, οι λέξεις και η εικονογράφηση μεταμορφώνονται διαρκώς πλάθοντας εικόνες για το τι μπορεί να κάνει ένα βιβλίο, πώς ένα βιβλίο μπορεί να μας εμπνεύσει ως αναγνώστες, ακόμη και να μας αλλάξει τη ζωή.

Καμιά φορά χρειάζεται να μας θυμίσει κάποιος τη δύναμη που έχουν τα βιβλία. Το συγκεκριμένο δεν μας το θυμίζει απλώς, αλλά μας προτρέπει να απλώσουμε το χέρι στο ράφι και να ξεκινήσουμε το μαγικό ταξίδι της ανάγνωσης.

Αν ήμουν βιβλίο
José Jorge Letria
εικονογράφηση: André Letria
Καλειδοσκόπιο
64 σελ.
Τιμή € 15,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.