fbpx
Κοινωνιολογία

Κοινωνιολογία


Η κοινωνιολογία μάς προτρέπει να εξετάσουμε πτυχές του κοινωνικού μας περιβάλλοντος, τις οποίες μπορεί διαφορετικά να αγνοούσαμε ή να θεωρούσαμε δεδομένες. Μας επιτρέπει να βλέπουμε κάτω από την επιφάνεια της καθημερινότητας. Το βιβλίο Κοινωνιολογία: Οι βασικές έννοιες δείχνει πώς να χρησιμοποιούμε την κοινωνιολογική φαντασία για να κατανοήσουμε τον κοινωνικό μας κόσμο.

Η νέα έκδοση διατηρεί την κεντρική φιλοσοφία που καθιστά το βιβλίο πετυχημένο, προσφέροντας ένα πυκνό και ευανάγνωστο κείμενο, το οποίο παρέχει τα κύρια στοιχεία του αντικειμένου: περιλαμβάνει όλες τις βασικές ενότητες, μαζί με αναθεωρημένα θεματικά πλαίσια και γραφήματα, τα οποία παρουσιάζουν στοιχεία ενημερωμένα και απαραίτητα για ένα εισαγωγικό κείμενο.

Ειδικότερα, η νέα έκδοση, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

Νέα θεματικά πλαίσια για τον κοινωνικό αντίκτυπο του Facebook και των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τις τελευταίες εξελίξεις για τις οικογενειακές αξίες ανά τον κόσμο, για τους γάμους ομοφυλοφίλων, για το περιβάλλον και την αστικοποίηση στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Επικαιροποιημένα στοιχεία για τον έμφυλο καταμερισμό της εργασίας, για τη σεξουαλική παρενόχληση στα σχολεία, για την παραβατικότητα των ανηλίκων.

Κοινωνιολογία
Νέα αναθεωρημένη έκδοση
Οι βασικές έννοιες
Michael Hughes, Carolyn J. Kroehler
μετάφραση: Γιώργος Χρηστίδης
εισαγωγή - επιμέλεια: Θεόδωρος Ιωσηφίδης
Κριτική
664 σελ.
Τιμή € 52,00
1-patakis-link

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.