fbpx
Οργανωσιακή συμπεριφορά

Οργανωσιακή συμπεριφορά

Το βιβλίο των Stephen P. Robbins και Timothy A. Judge ξεχωρίζει, καθώς καλύπτει το σύνολο των θεμάτων που σχετίζονται με την οργανωσιακή συμπεριφορά με περιεκτικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Την ύλη συμπληρώνουν παραδείγματα γνωστών οργανισμών, συνδέοντας τη θεωρία με τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Για τα χαρακτηριστικά του αυτά, το βιβλίο έχει καθιερωθεί ως βασικό εγχειρίδιο σε περισσότερες από 500 πανεπιστημιακές σχολές σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει μεταφραστεί σε 10 γλώσσες.

Στη νέα έκδοση (2η ελληνική, 14η αμερικανική), μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται: Εκτενέστερη κάλυψη όλων των πτυχών της οργανωσιακής συμπεριφοράς με επικαιροποιημένα ερευνητικά δεδομένα, σύγχρονους προβληματισμούς, σχήματα και μελέτες περίπτωσης, παρουσίαση των παγκόσμιων ζητημάτων που σχετίζονται με την οργανωσιακή συμπεριφορά στις μέρες μας, αναδιάρθρωση της ύλης, που συμβάλλει στην ευκολότερη εκμάθησή της, διασύνδεση των θεμάτων που αναπτύσσονται στα επιμέρους κεφάλαια, με στόχο την ολοκληρωμένη και σε βάθος κατανόηση των εννοιών.

 

Οργανωσιακή συμπεριφορά
Βασικές έννοιες και σύγχρονες προσεγγίσεις
Stephen P. Robbins, Timothy A. Judge
μετάφραση: Άννα Πλατάκη
επιμέλεια: Αλέξανδρος Σαχινίδης
Κριτική
584 σελ.
ISBN 978-960-586-233-6
Τιμή €47,00
001 patakis eshop

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΕΛΕΤΕΣ - ΔΟΚΙΜΙΑ
Fake history

Ο Ούγκο Μπος σχεδίασε τις στολές των ναζί; Οι άνθρωποι του Μεσαίωνα πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη; Ο Ναπολέων κατέστρεψε τη μύτη της Σφίγγας; Σπόιλερ: Η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.