fbpx
Ένας «ιδιότροπος» άνθρωπος

Ένας «ιδιότροπος» άνθρωπος

Ένας «ιδιότροπος» άνθρωπος. Γιατί σε εισαγωγικά; Γιατί μπορούμε να επικαλεστούμε τη λέξη ιδιότροπος… με την καλή της έννοια. Ένας άνθρωπος, μια γυναίκα εργαζόμενη, νοικοκυρά, μητέρα, σύντροφος που θυμάται, περιγράφει, συγκινείται, θυμώνει, καυτηριάζει, αυτοσαρκάζεται, γκρινιάζει με τον δικό της… τον «ίδιο» τρόπο, χωρίς στερεότυπα, χωρίς βεβαιότητες, χωρίς κοινωνικούς καταναγκασμούς.

Μια γυναίκα που θέλει να κάνει τα πάντα, να δοκιμάσει καινούργιες εμπειρίες, να σπουδάζει διά βίου, να δημιουργεί και να επιχειρεί, να ασχολείται με τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, τη μουσική, τις τέχνες θέλοντας να αποδείξει ότι η ζωή δεν περιορίζεται στους τοίχους ενός γραφείου μιας δημόσιας υπηρεσίας ή μιας κουζίνας και ότι δεν σταματά, με τη συνταξιοδότηση, αλλά συνεχίζεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

«Αν με φυλακίσεις, μ’ έχασες!» λέω καμιά φορά δυνατά στον εαυτό μου, έτσι καλού κακού, μην τύχει και καμιά φορά το ξεχάσω! Βλέπετε δεν αντέχω ούτε για αστείο να βρεθώ «στη γωνία» ούτε «με δεμένα χέρια», εγκλωβισμένη κι ανυπεράσπιστη.

Ένας «ιδιότροπος» άνθρωπος στο επίκεντρο της ζωής και όχι «στη γωνία» λοιπόν, μια «ιδιότροπη» στάση ζωής που καταλήγει να είναι ιδιαίτερα γοητευτική σε ένα εξίσου γοητευτικό αφήγημα από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Ένας «ιδιότροπος» άνθρωπος
Ράνια Καραΐσκου
Εκδόσεις SOAP
315 σελ.
ISBN 978-618-5539-00-9
Τιμή €12,00
001 patakis eshop

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.