fbpx
Η Ulrike Rylance στην Αθήνα

Η Ulrike Rylance στην Αθήνα

Η Ουλρίκε Ράιλανς, η Γερμανίδα συγγραφέας των μυστηρίων της Πένι Πέπερ που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, επισκέπτεται την Αθήνα και αφηγείται στα παιδιά τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες της δαιμόνιας ηρωίδας της και της ντετεκτιβοσυμμορίας της. Οι φανατικοί αναγνώστες της σειράς «Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ» θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Γερμανίδα συγγραφέα το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018, στο Μικρό Παλλάς (Αμερικής 2, Στοά Σπυρομήλιου-City Link), στις 12 το μεσημέρι.

Η Ουλρίκε Ράιλανς, με τη βοήθεια της μεταφράστριας των βιβλίων Δαρείας Τζαννετάκη, θα αποκαλύψει τα πιο κρυφά μυστικά της ηρωίδας της και των συναρπαστικών υποθέσεών της. Όσοι βρεθούν στο Μικρό Παλλάς θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στις ιστορίες μυστηρίων και να μάθουν πώς… να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα για να γίνουν καλοί ντετέκτιβ.

Την εκδήλωση διοργανώνουν τα Public, το Goethe-Institut Athen και οι εκδόσεις Μεταίχμιο. Θα υπάρχει διερμηνεία από τα γερμανικά στα ελληνικά.

Λίγα λόγια για την ηρωίδα Πένι Πέπερ
Η Πένι Πέπερ είναι 10 χρονών, το όνειρό της είναι να γίνει ντετέκτιβ και λατρεύει τις λίστες. Γι’ αυτό παρατηρεί και καταγράφει τα πάντα και βλέπει παντού μυστήρια και υπόπτους: Τι τρέχει με τους αιμοδιψείς γείτονες; Γιατί ο επιστάτης του σχολείου από ξινός και απότομος έχει μεταμορφωθεί σε ευγενή κύριο; Και τι ετοιμάζει μέσα στο δωματιάκι του; Τι συμβαίνει με τον περίεργο και γκρινιάρη κύριο τον οποίο τυχαία συνάντησε στον δρόμο; Η Πένι ξέρει καλά πολλές μεθόδους εξιχνίασης εγκλημάτων, και είναι εφοδιασμένη με τα απαραίτητα εργαλεία!
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν μέχρι στιγμής τέσσερα βιβλία (τα οποία απευθύνονται σε παιδιά από 9 ετών): Κανένα πρόβλημα, Συναγερμός στο λούνα παρκ, Χάος στο σχολείο, Σαμποτάζ στα Χριστούγεννα, ενώ το πέμπτο με τίτλο Κατάσκοποι στην άμμο είναι άκρως καλοκαιρινό και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Έγινε η εκδήλωση για την παρουσίαση της έρευνας «Παιδί και ανάγνωση» του ΟΣΔΕΛ

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, σε μια μεγάλη εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του...

ΝΕΑ
Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα της 20ής ΔΕΒΘ συνεχίζει δυναμικά για 2η χρονιά

Εμβαθύνοντας στη σημασία που έχει η γνωριμία, ο διάλογος και η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ του εκδοτικού κόσμου της Ελλάδας και του εξωτερικού, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού εγκαινίασε πέρυσι το...

ΝΕΑ
Σκοτία: Απρόσμενη δωρεά κρατάει ζωντανό το λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write

Νέα πνοή στο λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write της Γλασκώβης, το οποίο ματαιώθηκε φέτος λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, δίνει μία απρόσμενη δωρεά ύψους 65.000 λιρών, η οποία θα επιτρέψει τη διεξαγωγή...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.