Στην Αθήνα το 85ο Συνέδριο Βιβλιοθηκών και Πληροφόρησης
Στην Αθήνα το 85ο Συνέδριο Βιβλιοθηκών και Πληροφόρησης

Στην Αθήνα το 85ο Συνέδριο Βιβλιοθηκών και Πληροφόρησης

Η Αθήνα επιλέχθηκε ως τόπος διεξαγωγής του 85ου Διεθνούς Συνεδρίου Βιβλιοθηκών και Πληροφόρησης (IFLA), τον Αύγουστο του 2019, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν 4.000 σύνεδροι-βιβλιοθηκονόμοι από όλον τον κόσμο.

Το 85ο Διεθνές Συνέδριο Βιβλιοθηκών και Πληροφόρησης συνοδεύεται από μεγάλη εμπορική έκθεση με περισσότερους από 80 εκθέτες και θα προβάλει την Αθήνα ως κόμβο γνώσης και καινοτομίας γύρω από την επιστήμη της πληροφόρησης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με υπολογισμούς του Διεθνούς Συνδέσμου Συνεδριακών Ενώσεων (ICCA), κάθε σύνεδρος αναμένεται να αποφέρει 447 ευρώ για κάθε ημέρα παραμονής του στην πόλη που φιλοξενείται.

«Η επιλογή της Αθήνας ως πόλης διεξαγωγής του σημαντικού αυτού συνεδρίου έρχεται να προστεθεί στα συνέδρια που διεκδικήσαμε με επιτυχία» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι η προσέλκυση μεγάλων διοργανώσεων αποτελεί στρατηγική επιλογή για τον Δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε, επίσης, ότι το 85ο Διεθνές Συνέδριο Βιβλιοθηκών και Πληροφόρησης θα πραγματοποιηθεί στον απόηχο της κορυφαίας διοργάνωσης «Αθήνα-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018», που από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2019 θα φέρει την ελληνική πρωτεύουσα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος για το βιβλίο.

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ηλίας Γκρης - Σαν άλλος Οιδίποδας - εκδήλωση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: