fbpx
Ο Φαμπκαρό θα γράψει τον 40ό τόμο του Αστερίξ

Ο Φαμπκαρό θα γράψει τον 40ό τόμο του Αστερίξ

Ο Γάλλος λογοτέχνης και σεναριογράφος κόμικς Φαμπκαρό, γνωστός για το σουρεαλιστικό χιούμορ του, θα υπογράψει την επόμενη περιπέτεια του Αστερίξ, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου 2023. Αυτός θα είναι ο τεσσαρακοστός τόμος με τις ιστορίες όπου πρωταγωνιστεί ο διάσημος Γαλάτης ήρωας.

«Ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Αστερίξ. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο για το παιδί που ήμουν κάποτε. Θέλω να μείνω πιστός σε ό,τι κάνει τον Αστερίξ τόσο ελκυστικό. Με κλασικά συστατικά όπως οι αναχρονισμοί, τα λογοπαίγνια… Και ιδίως να παραμείνω πιστός στους χαρακτήρες», δήλωσε ο 49χρονος Φαμπκαρό.

Ο Φαμπκαρό θα γίνει έτσι ο τέταρτος συγγραφέας βιβλίου του Αστερίξ, μετά τους δημιουργούς του, Ρενέ Γκοσινί και Αλμπέρ Ουντερζό, και τον Ζαν-Ιβ Φερί. Την εικονογράφηση του τόμου θα αναλάβει ο Ντιντιέ Κονράντ, όπως συμβαίνει από το 2013, όταν ο Ουντερζό τον έχρισε διάδοχό του.

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Διαμαρτυρία των νέων μελών της επιτροπής του GreekLit για την 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Τα νέα μέλη της επιτροπής του προγράμματος μετάφρασης και έκδοσης ελληνικών βιβλίων σε άλλες γλώσσες GreekLit εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: Με αφορμή την έναρξη των εργασιών της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.