fbpx
Προσφορά από την Alpha Bank της έκδοσης «Η ελληνική ενδυμασία από την αρχαιότητα ως τις αρχές του 20ού αιώνα»

Προσφορά από την Alpha Bank της έκδοσης «Η ελληνική ενδυμασία από την αρχαιότητα ως τις αρχές του 20ού αιώνα»

Η Alpha Bank προσφέρει την έκδοση «Η ελληνική ενδυμασία από την αρχαιότητα ως τις αρχές του 20ού αιώνα» (ελληνική και αγγλική έκδοση) με έκπτωση 40% (24,00 Ευρώ) καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί καρπό της πολύχρονης και συστηματικής έρευνας της Ιωάννας Παπαντωνίου για την εξέλιξη της ελληνικής ενδυμασίας. Η διακεκριμένη σκηνογράφος και ενδυματολόγος με λόγο απλό, αλλά επιστημονικά τεκμηριωμένο, και με τη βοήθεια των εικόνων ζωντανεύει τη μορφή και την περιβολή του ανθρώπου που κατοίκησε στον ελλαδικό χώρο από την προϊστορία έως την αρχαιότητα και από τους βυζαντινούς και τους μεταβυζαντινούς έως τους νεότερους χρόνους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την Έκδοση είτε επισκεπτόμενοι τον πολιτιστικό χώρο της Τράπεζας «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» (Σταδίου 40, ΑΘΗΝΑ) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.alphapolitismos.gr/eshop είτε κατόπιν παραγγελίας
(τηλ. 210 326 2465, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη της Alpha Bank στους αριθμούς τηλεφώνου
210 326 2440 και 210 326 2446.

 

Γιώργος Δουατζής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.