fbpx
Πλήρως ψηφιακή φέτος η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου του Λονδίνου

Πλήρως ψηφιακή φέτος η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου του Λονδίνου

Πλήρως ψηφιακή θα είναι εν τέλει φέτος η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου του Λονδίνου, καθώς το σχέδιο των διοργανωτών για μεταφορά της από την άνοιξη στο καλοκαίρι, με την ελπίδα ότι έως τότε θα είναι εφικτή η φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών, δεν ευοδώθηκε. Έτσι, στη διάρκεια του Ιουνίου προγραμματίζονται διάφορες διαδικτυακές εκδηλώσεις, που θα κορυφωθούν κατά το τριήμερο 29 Ιουνίου – 1 Ιουλίου, στο οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί η φετινή έκθεση με φυσική παρουσία. Η παρακολούθηση των εκδηλώσεων θα είναι δωρεάν.

«Τους τελευταίους μήνες εξετάσαμε κάθε πιθανό σενάριο για τη φετινή Έκθεση με τους εκθέτες μας, τους μετόχους μας και το Συμβούλιο. Δεδομένων των σύνθετων προκλήσεων και περιορισμών της παγκόσμιας πανδημίας, θέλαμε να δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο στους εκθέτες και τους επισκέπτες, λαμβάνοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή απόφαση για την εκδοτική βιομηχανία. Με τη διαρκή αβεβαιότητα γύρω από τα ταξίδια διεθνώς και τα προγράμματα εμβολιασμών, είναι προφανές ότι μία έκθεση το 2021 με φυσική παρουσία δεν θα μπορούσε να παράσχει πλήρως ό,τι θέλουμε να παράσχουμε στους συμμετέχοντες», δήλωσε ο διευθυντής της Έκθεσης, Andy Ventris.

Πάντως, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι οι διοργανωτές παίρνουν στα σοβαρά αυτή την εναλλακτική μορφή της Έκθεσης και θα την προωθήσουν διεθνώς. «Θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την παγκόσμια εκδοτική βιομηχανία, καθώς μεταβαίνουμε σε ένα μεταπανδημικό περιβάλλον, και η διαδικτυακή Έκθεση Βιβλίου θα μας επιτρέψει να το καταφέρουμε αυτό φέτος, ωστόσο ανυπομονούμε να γιορτάσουμε την αντοχή και τη δημιουργικότητα της βιομηχανίας μας με τη φυσική παρουσία όλων σας στην Έκθεση του Λονδίνου το 2022», σημείωσε.

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.