fbpx
Εκδόσεις Βακχικόν: βράβευση από την Τουρκική Ομοσπονδία Επαγγελματικών Ενώσεων Βιβλίου

Εκδόσεις Βακχικόν: βράβευση από την Τουρκική Ομοσπονδία Επαγγελματικών Ενώσεων Βιβλίου

Σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στις 9 Μαρτίου 2021, οι Εκδόσεις Βακχικόν έλαβαν το Ειδικό Βραβείο από την Τουρκική Ομοσπονδία Επαγγελματικών Ενώσεων Βιβλίου (YAYFED) για την προώθηση της τουρκικής λογοτεχνίας στην ελληνική γλώσσα. Το βραβείο δόθηκε στο πλαίσιο των Istanbul Copyright Awards – 6ο Istanbul Publishing Fellowship, όπου οι Εκδόσεις συμμετέχουν ανελλιπώς κάθε χρόνο.

Σημειωτέον ότι βραβεύτηκαν 5 εκδοτικοί οίκοι από το Κατάρ, τον Λίβανο, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σερβία και την Ελλάδα. Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό των Εκδόσεων Βακχικόν η συνεργάτιδά τους στην Τουρκία κ. Nazli Berivan Ak, επιμελήτρια εκδόσεων και σύμβουλος για την τουρκική εκδοτική αγορά.

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Φεστιβάλ και Αφιερώματα στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η 20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ), 16-19 Μαΐου 2024, φιλοξενεί και αυτή τη χρονιά φεστιβάλ και αφιερώματα σε συνεργασία του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού με σημαντικούς φορείς και...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.