fbpx
Αναδιοργανώθηκε η Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αναδιοργανώθηκε η Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Ολοκληρώθηκε η αναδιοργάνωση της Έκθεσης Βιβλίου της Φρανκφούρτης, στο πλαίσιο της οποίας έκλεισε το γραφείο της στη Νέα Υόρκη, ενώ πραγματοποιήθηκε άγνωστος αριθμός απολύσεων.

Παράλληλα, οι διοργανωτές της έκθεσης ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε σε εκθέτες από τη Γερμανία και το εξωτερικό για το μέλλον της έκθεσης. Από τις απαντήσεις τους προκύπτει ότι οι περισσότεροι θέλουν να συνεχίσει να είναι μια διοργάνωση με φυσική παρουσία. Πάντως, τα ψηφιακά εργαλεία που αναπτύχθηκαν για τη φετινή διοργάνωση θα ενισχυθούν την επόμενη χρονιά.

«Η ανάδραση που έχουμε λάβει από τους πελάτες μας τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύτιμη για μας. Δείχνει ότι η Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης πρέπει να υπηρετεί διαφορετικά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αντικρουόμενα ενδιαφέροντα. Ωστόσο, η απάντηση σε αυτή την ποικιλομορφία είναι κάτι για το οποίο η διοργάνωσή μας φημίζεται. Θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας για την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης 2021 σε μερικές εβδομάδες», δήλωσε ο διευθυντής της έκθεσης, Jurgen Boos.

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Φεστιβάλ και Αφιερώματα στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η 20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ), 16-19 Μαΐου 2024, φιλοξενεί και αυτή τη χρονιά φεστιβάλ και αφιερώματα σε συνεργασία του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού με σημαντικούς φορείς και...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.