fbpx
ArtsPR: Οι ειδικοί στην προώθηση του βιβλίου

ArtsPR: Οι ειδικοί στην προώθηση του βιβλίου

Η εταιρεία ArtsPR δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης. Η ομάδα της αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή πείρα (στελέχη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, κειμενογράφους, art directors, digital content managers, web designers και web developers) τόσο στον χώρο του πολιτισμού όσο και στον χώρο των διαδικτυακών εφαρμογών, και είναι σε θέση να εγγυηθεί βέλτιστα και οικονομικά αποδοτικά αποτελέσματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η ακεραιότητα, η αξιοπιστία, η αμεσότητα, η εργατικότητα και η ευελιξία αποτελούν τις βασικές αρχές που ορίζουν τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και διέπουν τις σχέσεις της με τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Με όπλο την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα, η ArtsPR προτείνει και εφαρμόζει καινοτόμες ιδέες, διασφαλίζοντας ότι οι ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες της προσαρμόζονται διαρκώς στις εξελίξεις.

Οι βασικοί τομείς της δραστηριότητάς της είναι η κατασκευή site, οι δημόσιες σχέσεις και τα social media. Κάθε δημιουργός, κάθε επαγγελματίας, όπως και κάθε επιχείρηση, χρειάζονται εξειδικευμένη βοήθεια, για να μπορέσουν να σταθούν στον χώρο και να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους. Η ArtsPR εξετάζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, καταγράφει τις ανάγκες, τους στόχους και τις ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη και σχεδιάζει την κατάλληλη επικοινωνιακή στρατηγική ώστε, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα –παραδοσιακά και ψηφιακά–, να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βιβλίο
Με την 30ετή πείρα της στον χώρο του βιβλίου και των εκδόσεων, η ArtsPR σχεδιάζει και υποστηρίζει την κατάλληλη επικοινωνιακή στρατηγική, ώστε κάθε βιβλίο να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες και να γίνει γνωστό συνολικά το έργο κάθε συγγραφέα.

Θέατρο
Η ArtsPR οργανώνει την προώθηση θεατρικών παραστάσεων τόσο στα παραδοσιακά ΜΜΕ και στις μεγάλες ιστοσελίδες για τον πολιτισμό, όσο και στα κοινωνικά δίκτυα, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της νέας εποχής.

Εμπιστευτείτε τους!

Επικοινωνήστε μαζί τους στο: 210.7212307, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., artspr.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Έγινε η εκδήλωση για την παρουσίαση της έρευνας «Παιδί και ανάγνωση» του ΟΣΔΕΛ

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, σε μια μεγάλη εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του...

ΝΕΑ
Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα της 20ής ΔΕΒΘ συνεχίζει δυναμικά για 2η χρονιά

Εμβαθύνοντας στη σημασία που έχει η γνωριμία, ο διάλογος και η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ του εκδοτικού κόσμου της Ελλάδας και του εξωτερικού, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού εγκαινίασε πέρυσι το...

ΝΕΑ
Σκοτία: Απρόσμενη δωρεά κρατάει ζωντανό το λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write

Νέα πνοή στο λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write της Γλασκώβης, το οποίο ματαιώθηκε φέτος λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, δίνει μία απρόσμενη δωρεά ύψους 65.000 λιρών, η οποία θα επιτρέψει τη διεξαγωγή...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.