fbpx
Δοκίμια καραντίνας για φιλανθρωπικούς σκοπούς από τη Ζέιντι Σμιθ

Δοκίμια καραντίνας για φιλανθρωπικούς σκοπούς από τη Ζέιντι Σμιθ

Μία συλλογή από έξι δοκίμια που έγραψε στη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού, θα είναι το επόμενο βιβλίο της συγγραφέως Ζέιντι Σμιθ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία τον Αύγουστο του 2020.

Το βιβλίο, με τίτλο Intimations, θα είναι διαθέσιμο σε μορφή e-book και σε μορφή audiobook, με την αφήγηση της ίδιας της συγγραφέως, ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Φορτωμένο με μια βαθιά οικειότητα και τρυφερότητα ως απάντηση σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές, το Intimations είναι ένα μικρό βιβλίο με ευρύ πεδίο, όπου η Ζέιντι Σμιθ αφήνει άφθονο χώρο σκέψης, ώστε να συλλογιστεί ο κάθε αναγνώστης τι συνέβη και τι πρέπει να συμβεί στη συνέχεια», αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου.

Μυθιστορήματα της Ζέιντι Σμιθ έχουν κυκλοφορήσει στη χώρα μας από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και Μεταίχμιο, ενώ διηγήματά της έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογικούς τόμους από τις Εκδόσεις Πατάκη και Τόπος.

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
2ος διαγωνισμός διηγήματος της Αθηναϊκής Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας

Η Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ) προκήρυξε τον 2ο διαγωνισμό διηγήματος, αφιερωμένο στη μνήμη του Άγγελου Μαστοράκη, με θέμα: «Εναλλακτική ιστορία στην Ελλάδα». Η εναλλακτική ιστορία είναι ένα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.