fbpx
Αναβαθμισμένο και εύχρηστο το e-shop του Βιβλιοπωλείου Πατάκη

Αναβαθμισμένο και εύχρηστο το e-shop του Βιβλιοπωλείου Πατάκη

Αυτές τις δύσκολες μέρες –ίσως και εβδομάδες ή και μήνες–, που για την ασφάλεια της οικογένειας και των γύρω μας χρειάζεται να μένουμε σπίτι, δε χρειάζεται να κοιτάμε τις κλειστές μας πόρτες μα τις ανοιχτές, τις πόρτες των βιβλίων. Όσο μένουμε σπίτι, ανοίγουμε βιβλία και ταξιδεύουμε!

Στο αναβαθμισμένο e-shop του Βιβλιοπωλείου Πατάκη, vivliopoleiopataki.gr, ο επισκέπτης βρίσκει εύκολα και γρήγορα τα βιβλία που ψάχνει και άλλα που ταιριάζουν στις διαφορετικές διαθέσεις του. Ένα εύχρηστο e-shop με βιβλία όλων των εκδοτών και χαρτικά σε εξαιρετικές τιμές, με ασφαλή μεταφορά και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές από 20 ευρώ και πάνω.

Αναλυτικότερα, στο vivliopoleiopataki.gr οι αναγνώστες θα βρουν:

– Όλους τους Έλληνες εκδότες και τους μεγαλύτερους ξένους εκδοτικούς οίκους.

– Περισσότερα από 340.000 βιβλία και 1.300 εκδοτικούς οίκους, ώστε να επιλέξουν από νέες κυκλοφορίες αλλά και παλαιότερες εκδόσεις.

– Προτάσεις βιβλίων, μπεστ σέλερ και μίνι συλλογές, ώστε να επιλέξουν εύκολα, ανάλογα με την ανάγκη ή τη διάθεσή τους.

– Όλα τα σχολικά βοηθήματα και όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία.

– Πλήρες χαρτοπωλείο και εξαιρετικά πρωτότυπες προτάσεις δώρων.

– Τις καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς όλα τα νέα βιβλία προσφέρονται με έκπτωση 10%, ενώ υπάρχουν παλαιότεροι τίτλοι και προσφορές με έκπτωση ως 80%.

– Δυνατότητα αγοράς και μέσα από το τηλέφωνο 210.36.500.80 ή το e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπου μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια του προσωπικού για να επιλέξουν ή να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους.

– Ασφαλή παράδοση, με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές από 20 ευρώ και πάνω.


 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Σαλμάν Ρούσντι για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την άγρια επίθεση που τον άφησε τυφλό από το δεξί του μάτι, ο Σαλμάν Ρούσντι περιγράφει στο νέο του βιβλίο, Μαχαίρι, τη στιγμή της επίθεσης και τα συναισθήματά του, σε ένα έργο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.