fbpx
Το καθησυχαστικό μήνυμα του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν στους φανατικούς αναγνώστες του

Το καθησυχαστικό μήνυμα του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν στους φανατικούς αναγνώστες του

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19 που συγκλονίζει τον πλανήτη, οι φανατικοί αναγνώστες των βιβλίων φαντασίας του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, συγγραφέα της σειράς «Game of Thrones», είχαν ένα επιπρόσθετο άγχος: μη τυχόν και προσβληθεί από τον ιό ο αγαπημένος τους συγγραφέας, που λόγω ηλικίας (71 ετών) ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Ευτυχώς, τα νέα είναι καλά: ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν χαίρει άκρας υγείας και γράφει μανιωδώς το πολυαναμενόμενο μυθιστόρημά του The Winds of Winter, όπως ανέφερε ο ίδιος με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του.

«Για εσάς που ενδεχομένως ανησυχείτε για μένα προσωπικά… Ναι, γνωρίζω ότι ανήκω λίγο-πολύ στον ευπαθή πληθυσμό, δεδομένης της ηλικίας και της σωματικής μου κατάστασης. Όμως αισθάνομαι μια χαρά για την ώρα και λαμβάνουμε όλα τα λογικά προληπτικά μέτρα», ανέφερε στο μήνυμά του, προσθέτοντας: «Η αλήθεια να λέγεται, περνάω περισσότερο χρόνο στο Γουέστερος παρά στον πραγματικό κόσμο, γράφοντας κάθε μέρα. Τα πράγματα είναι αρκετά σκοτεινά στα Επτά Βασίλεια… αλλά ίσως όχι τόσο σκοτεινά όσο έχουν ενδεχομένως γίνει εδώ».


 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Σαλμάν Ρούσντι για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την άγρια επίθεση που τον άφησε τυφλό από το δεξί του μάτι, ο Σαλμάν Ρούσντι περιγράφει στο νέο του βιβλίο, Μαχαίρι, τη στιγμή της επίθεσης και τα συναισθήματά του, σε ένα έργο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.