fbpx
Ουρές για το τρίτο βιβλίο της τριλογίας «Γουλφ Χολ»

Ουρές για το τρίτο βιβλίο της τριλογίας «Γουλφ Χολ»

Ουρές έκαναν οι θαυμαστές των βιβλίων της Χίλαρι Μαντέλ στο βιβλιοπωλείο Waterstones Piccadilly του Λονδίνου, την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους το πολυαναμενόμενο τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας της «Γουλφ Χολ», με τίτλο The Mirror & The Light (Ο καθρέφτης και το φως), αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τη συγγραφέα.

Πρόκειται για ένα ιστορικό μυθιστόρημα που βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Όλιβερ Κρόμγουελ, ηγέτη της Μεγάλης Βρετανίας από το 1653 έως το 1658. Το πρώτο βιβλίο της τριλογίας, με τίτλο Wolf Hall, που περιέγραφε την άνοδο του Κρόμγουελ στην εξουσία, κυκλοφόρησε το 2009 και κατέκτησε το βραβείο Booker, ενώ το ίδιο συνέβη και με το δεύτερο βιβλίο, με τίτλο Bring Up The Bodies, που κυκλοφόρησε το 2012.

Το ιστορικό μυθιστόρημα των 900 σελίδων ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα βιβλία των τελευταίων ετών, με αριθμό-ρεκόρ προπαραγγελιών, καθώς οι φανατικοί αναγνώστες της τριλογίας περίμεναν οκτώ ολόκληρα χρόνια να διαβάσουν την κατάληξή της, παρότι σίγουρα δεν έχουν αγωνία για το τι θα γίνει στο τέλος…

Τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πάπυρος: Γουλφ Χολ (μτφρ. Αθανάσιος Ζάβαλος, 2010) και Γεράκια (μτφρ. Εριφύλη Μαρωνίτη, 2013).


 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
2ος διαγωνισμός διηγήματος της Αθηναϊκής Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας

Η Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ) προκήρυξε τον 2ο διαγωνισμό διηγήματος, αφιερωμένο στη μνήμη του Άγγελου Μαστοράκη, με θέμα: «Εναλλακτική ιστορία στην Ελλάδα». Η εναλλακτική ιστορία είναι ένα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.