fbpx
Ανάρπαστο το βιβλίο του Κόμπι Μπράιαντ μετά τον θάνατό του

Ανάρπαστο το βιβλίο του Κόμπι Μπράιαντ μετά τον θάνατό του

Περιζήτητο είναι μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ σε δυστύχημα με ελικόπτερο το αυτοβιογραφικό βιβλίο που είχε γράψει πριν από δύο χρόνια, με τίτλο The Mamba Mentality: How I Play.

Στις ιστοσελίδες πολλών δημοφιλών βιβλιοπωλείων, μεταξύ των οποίων η Amazon και τα Barnes & Noble, φαίνεται πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα αντίτυπα του βιβλίου, ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα και σε αρκετά βιβλιοπωλεία των ΗΠΑ.

Το βιβλίο του Κόμπι Μπράιαντ κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2018 από τον εκδοτικό οίκο MCD και ήταν γραμμένο από τον ίδιο τον θρύλο του NBA, ενώ περιείχε φωτογραφίες του Andrew D. Bernstein, εισαγωγή από τον επί χρόνια προπονητή του, Φιλ Τζάκσον, και πρόλογο του πρώην συμπαίκτη του, Πάου Γκασόλ.

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
2ος διαγωνισμός διηγήματος της Αθηναϊκής Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας

Η Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ) προκήρυξε τον 2ο διαγωνισμό διηγήματος, αφιερωμένο στη μνήμη του Άγγελου Μαστοράκη, με θέμα: «Εναλλακτική ιστορία στην Ελλάδα». Η εναλλακτική ιστορία είναι ένα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.