fbpx
«Where The Crawdads Sing»: Ένα απρόσμενο μπεστ σέλερ

«Where The Crawdads Sing»: Ένα απρόσμενο μπεστ σέλερ

Περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια αντίτυπα έχει πουλήσει το βιβλίο Where The Crawdads Sing, το μυθιστόρημα με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της στη λογοτεχνία η 70χρονη βιολόγος Delia Owens. Το βιβλίο «απογειώθηκε» όταν το πρότεινε η γνωστή ηθοποιός και βιβλιοφάγος Ρις Γουίδερσπουν, η οποία μάλιστα σχεδιάζει να το μεταφέρει και στον κινηματογράφο, με την ίδια πρωταγωνίστρια αλλά και παραγωγό της ταινίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018 και έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους είχε πουλήσει 186.000 αντίτυπα. Όμως τον Μάρτιο έφτασε να πουλά 75.000 αντίτυπα την εβδομάδα. Σύμφωνα με το NPD BookScan, κανένα άλλο βιβλίο δεν έχει πουλήσει περισσότερα αντίτυπα εντός του 2019.

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2019, το βιβλίο επέστρεψε στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ λογοτεχνίας των New York Times, όπου προηγουμένως είχε βρεθεί επί 30 εβδομάδες.

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.