fbpx
Τα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς σύμφωνα με την Amazon

Τα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς σύμφωνα με την Amazon

Την ετήσια λίστα της με τα κορυφαία βιβλία της χρονιάς έδωσε στη δημοσιότητα η Amazon, όπως κάθε χρόνο, με το πολυαναμενόμενο The Testaments της Μάργκαρετ Άτγουντ να φιγουράρει στην κορυφή (θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός).

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το The Nickel Boys του Κόλσον Γουάιτχεντ, στην τρίτη θέση το αυτοβιογραφικό Wild Game: My Mother, Her Lover, and Me της Αντριέν Μπροντέρ, τέταρτο είναι το Quichotte του Σαλμάν Ρούσντι (θα κυκλοφορήσει κι αυτό στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός) και πέμπτο το The Starless Sea της Έριν Μόργκενστερν.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν τα βιβλία: Super Pumped: The Battle for Uber του Μάικ Άιζακ, City of Girls της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ (Τα κορίτσια της Νέας Υόρκης, μτφρ. Βασιλική Κοκκίνου, Εκδόσεις Μίνωας 2019), They Called Us Enemy των Τζορτζ Τακέι, Τζάστιν Άιζινγκερ και Στίβεν Σκοτ, The Silent Patient του Άλεξ Μιχαηλίδη (Η σιωπηλή ασθενής, μτφρ. Κλαίρη Παπαμιχαήλ, Εκδόσεις Διόπτρα 2019) και Maybe You Should Talk to Someone: A Therapist, HER Therapist, and Our Lives Revealed της Λόρι Γκότλιμπ.

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
2ος διαγωνισμός διηγήματος της Αθηναϊκής Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας

Η Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ) προκήρυξε τον 2ο διαγωνισμό διηγήματος, αφιερωμένο στη μνήμη του Άγγελου Μαστοράκη, με θέμα: «Εναλλακτική ιστορία στην Ελλάδα». Η εναλλακτική ιστορία είναι ένα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.