fbpx
Συνεχίζεται για 8η χρονιά η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων

Συνεχίζεται για 8η χρονιά η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων

Η Εταιρεία Συγγραφέων ανακοινώνει τη συνέχιση για όγδοη συνεχή χρονιά της λειτουργίας της Λέσχης Ανάγνωσης με μηνιαίες συναντήσεις και με υπεύθυνες συντονισμού την πεζογράφο Νένα Κοκκινάκη και την ποιήτρια Λιάνα Σακελλίου.

Πρώτη προσκεκλημένη για φέτος είναι η Ζυράννα Ζατέλη, με τη συλλογή διηγημάτων της Τετράδια ονείρων (Καστανιώτης, 2017). Η συνάντηση με τη γνωστή πεζογράφο και μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων θα γίνει την Τετάρτη 13/11 και ώρα 6:00-7.30μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας (Κοδριγκτώνος 8, τηλ.: 210.8231.890).

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις φετινές συναντήσεις, οι οποίες θα έχουν σαν θέμα τη μικρή φόρμα και θα γίνονται τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα, ξεκινώντας από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, παρακαλούνται στην πρώτη αυτή συνάντηση να δώσουν τα στοιχεία τους και να συνεννοηθούν με τις υπεύθυνες της Λέσχης.

Σημειώνεται ότι τα προηγούμενα χρόνια, τα μέλη της λέσχης διάβασαν μεταπολεμικούς συγγραφείς αλλά και βραβευμένα βιβλία πεζογραφίας μελών της Εταιρείας Συγγραφέων, που παρευρίσκονταν στις συναντήσεις και συζητούσαν με τα μέλη της Λέσχης.

 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Σαλμάν Ρούσντι για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την άγρια επίθεση που τον άφησε τυφλό από το δεξί του μάτι, ο Σαλμάν Ρούσντι περιγράφει στο νέο του βιβλίο, Μαχαίρι, τη στιγμή της επίθεσης και τα συναισθήματά του, σε ένα έργο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.