fbpx
Bazaar βιβλίου για καλό σκοπό στο Βιβλιοπωλείο Εν Πλω

Bazaar βιβλίου για καλό σκοπό στο Βιβλιοπωλείο Εν Πλω

Το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω γιορτάζει τα 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του και για δύο εβδομάδες, από την 1η μέχρι και τις 13 Ιουλίου, προσκαλεί το αναγνωστικό κοινό σε ένα θερινό bazaar βιβλίου για καλό σκοπό, με εκατοντάδες τίτλους ποικίλης θεματολογίας για μικρούς και μεγάλους από 3 ευρώ.

Ο σκοπός: Φέτος το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω υποστηρίζει το έργο του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών στον Ελεώνα Θηβών, προσφέροντας 1 ευρώ από κάθε βιβλίο για την υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας των ανθρώπων του Δικτύου, που θα ξεκινήσει να λειτουργεί σύντομα στην Αθήνα, το Coffee Bike. Πρόκειται για ένα κινητό σημείο πώλησης καφέ, όπου θα απασχολούνται καθημερινά 6 γυναίκες, δίνοντας ακόμα μια ευκαιρία επαγγελματικής επανένταξης στις γυναίκες που υποδέχεται το Δίκτυο.

Στο bazaar θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τίτλων λογοτεχνίας, ποίησης, δοκιμίου, ορθόδοξης πνευματικότητας, ψυχολογίας και πολλά παιδικά βιβλία των εκδόσεων Εν Πλω – Δόμος – Ακρίτας με έκπτωση από 40% έως και 80%, αλλά και με έκπτωση από 30% για τα βιβλία όλων των άλλων εκδοτικών οίκων. Για κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ, επιλέγετε ένα ακόμα βιβλίο εντελώς δωρεάν από το τμήμα προσφορών (στα 20 ευρώ 2 βιβλία, στα 30 ευρώ 3 βιβλία κ.ο.κ.). Επίσης, με κάθε αγορά σας συμμετέχετε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του bazaar για ένα διήμερο ταξίδι στην Ελλάδα για δύο άτομα.

Βιβλιοπωλείο Εν Πλω
Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα
Εμπορικό Κέντρο ATRIUM

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00-17:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-20:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Τηλ.: 211.11.98.900-901

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εκπτώσεις αφορούν τα βιβλία στα οποία δεν ισχύει ο Νόμος της Ενιαίας Τιμής του Βιβλίου.


 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
2ος διαγωνισμός διηγήματος της Αθηναϊκής Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας

Η Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ) προκήρυξε τον 2ο διαγωνισμό διηγήματος, αφιερωμένο στη μνήμη του Άγγελου Μαστοράκη, με θέμα: «Εναλλακτική ιστορία στην Ελλάδα». Η εναλλακτική ιστορία είναι ένα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.