fbpx
Τραμπ και Ελισάβετ αντάλλαξαν βιβλία

Τραμπ και Ελισάβετ αντάλλαξαν βιβλία

Ένα βιβλίο του Ουίνστον Τσόρτσιλ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δώρισε στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ η Βασίλισσα Ελισάβετ, με αφορμή την επίσκεψή του στη Βρετανία.

Πρόκειται για το The Second World War, ένα από τα βιβλία που συνέγραψε ο Βρετανός πολιτικός μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στη διάρκεια του οποίου ήταν πρωθυπουργός της Βρετανίας, αντλώντας υλικό από τις ιδιόχειρες σημειώσεις του. Η συγκεκριμένη έκδοση του βιβλίου κυκλοφόρησε το 1959 και έχει βαθυκόκκινο εξώφυλλο με χρυσές επιγραφές.

Από την πλευρά του, το ζεύγος Τραμπ προσέφερε επίσης διάφορα δώρα στο βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας, μεταξύ των οποίων και ένα βιβλίο: μία πρώτη υπογεγραμμένη έκδοση της αυτοβιογραφίας του Αμερικανού πρώην στρατηγού Τζέιμς Ντούλιτλ.


 

Γιώργος Δουατζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
2ος διαγωνισμός διηγήματος της Αθηναϊκής Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας

Η Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ) προκήρυξε τον 2ο διαγωνισμό διηγήματος, αφιερωμένο στη μνήμη του Άγγελου Μαστοράκη, με θέμα: «Εναλλακτική ιστορία στην Ελλάδα». Η εναλλακτική ιστορία είναι ένα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.