fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Κινγκ, Κέλι, Λαπένα και Σπεκ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Κινγκ, Κέλι, Λαπένα και Σπεκ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών που κερδίσουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ «Νυχτερινή βάρδια»
Κωνσταντίνα Αμπατζόγλου
ΚΑΤΣΗ ΣΤΕΛΛΑ

Για το βιβλίο του του του Στίβεν Κινγκ «Νεκρωταφίο ζώων»
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ
Αλέξανδρος Αντωνίου

Για το βιβλίο της Μάρθα Χολ Κέλι «Πασχαλιές στο συρματόπλεγμα »
ΝΙΚΗ ΑΛΥΣΑΒΑΚΗ
Παναγιώτης Μουρικης

Για το βιβλίο της Σάρι Λαπένα «Ένας ξένος στο σπίτι»
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΣΙΛΕΟΥ

Για το βιβλίο του Ντάνιελ Σπεκ «Μπέλα Γερμάνια»
ΒΑΡΤΑΝ ΠΑΤΟΥΚΙΑΝ
ΣΟΥΛΑ ΚΟΥΜΑΔΟΡΑΚΗ

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.

*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο περισσότερα/φιλτραρισμένα του fb σας ή το email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.
Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 28/6/2019.
--------------------------------

Το Diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 βιβλία των Στίβεν Κινγκ, Μάρθα Χολ Κέλι, Σάρι Λαπένα και Ντάνιελ Σπεκ.

2 αντίτυπα από το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ Νυχτερινή βάρδια
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ Νεκρωταφίο ζώων
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Μάρθα Χολ Κέλι Πασχαλιές στο συρματόπλεγμα
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Σάρι Λαπένα Ένας ξένος στο σπίτι
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Ντάνιελ Σπεκ Μπέλα Γερμάνια

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr εδώ.

2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού εδώ.

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας, θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.

Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό εδώ και για το instagram εδώ

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Follow us on Facebook!

Τα στοιχεία που συλλέγουμε στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, τα αποθηκεύουμε και τα επεξεργαζόμαστε μόνο για την ανάδειξη του νικητή, κάτι που αποδέχεστε ρητά συμπληρώνοντας τη φόρμα. Τα δεδομένα διατηρούνται στον server για έναν μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού και κατόπιν διαγράφονται οριστικά.

 

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τους νέους μας διαγωνισμούς κάντε εγγραφή στο εβδομαδιαίο newsletter του Diastixo.gr

*  Το email σου:

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης του site πατώντας εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 19 Μαΐου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί θα ενημερωθούν την επόμενη μέρα με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.

Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Νυχτερινή βάρδια του Στίβεν Κινγκ

Η πρώτη συλλογή διηγημάτων του Στίβεν Κινγκ! Από ερεβώδη βάθη, όπου αποκρουστικοί αρουραίοι υπερασπίζονται το βασίλειό τους, έως ιλιγγιώδη ύψη, όπου ένα όμορφο κορίτσι κρέμεται από μια κλωστή πάνω από μια διαβολική μοίρα, αυτή η συλλογή είκοσι διηγημάτων θα βυθίσει τον αναγνώστη στον υποχθόνιο λαβύρινθο της πιο ανατριχιαστικής και απόκοσμης φαντασίας της εποχής μας.

Ο μετρ της αγωνίας Στίβεν Κινγκ στα καλύτερά του, σε μια ανθολογία που περιλαμβάνει διηγήματα με τίτλους όπως «Νυχτερινή βάρδια», «Το μάγκανο», «Μερικές φορές επιστρέφουν» ή «Τα παιδιά στις καλαμποκιές», τα οποία έχουν όλα μεταφερθεί με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.

 

Νεκρωταφίο ζώων του Στίβεν Κινγκ

Όταν ο δόκτωρ Λούις Κριντ μετακομίζει με την οικογένειά του στην ήσυχη πόλη του Λάντλοου, στο Μέιν, το νέο ξεκίνημα φαντάζει υπέροχο.

Ωστόσο, υπάρχει μια αδιόρατη απειλή... Τα φορτηγά που περνούν έξω από το σπίτι των Κριντ τρέχουν υπερβολικά, αν κρίνει κανείς από το πρόχειρο νεκροταφείο στο γειτονικό δάσος, όπου γενιές παιδιών έχουν θάψει τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Έπειτα, τόσο οι κάτοικοι του Λάντλοου όσο και οι εφιάλτες του, προειδοποιούν τον Λούις να μην προχωρήσει πέρα από το μικρό νεκροταφείο. Εκεί υπάρχει ένας ακόμα τόπος ταφής, ο οποίος κρύβει μια αλήθεια που παγώνει το αίμα, πιο τρομακτική κι από τον ίδιο τον θάνατο. Και ο Λούις σύντομα θα ανακαλύψει ότι...

…μερικές φορές, καλύτερα να είσαι νεκρός!

 

Πασχαλιές στο συρματόπλεγμα της Μάρθα Χολ Κέλι

Η ζωή της Νεοϋορκέζας Κάρολαϊν Φέριντεϊ αλλάζει για πάντα όταν ο στρατός του Χίτλερ εισβάλλει στην Πολωνία το 1939. Έναν ωκεανό μακρύτερα, η Κάσια Κούζμεριτσκ, μια Πολωνή έφηβη, βυθίζεται όλο και περισσότερο στον ρόλο της ως αγγελιαφόρου στην πολωνική Αντίσταση. Στη Γερμανία, η νεαρή γιατρός Χέρτα Ομπερχόιζερ ξεκινά την καριέρα της γεμάτη φιλοδοξίες, αλλά σύντομα βρίσκεται παγιδευμένη στο ανδροκρατούμενο ναζιστικό καθεστώς.

Οι ζωές των τριών γυναικών διασταυρώνονται όταν η Κάσια οδηγείται στο Ράβενσμπρικ, το διαβόητο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης αποκλειστικά για γυναίκες.

Το βιβλίο είναι βασισμένο στην πραγματική ιστορία των Κουνελιών, των γυναικών που κατάφεραν να επιζήσουν από τα βασανιστήρια στο Ράβενσμπρικ, και αποκαλύπτει μια συνταρακτική ιστορία αγάπης, εξιλέωσης και αποτρόπαιων μυστικών που παρέμειναν κρυμμένα επί δεκαετίες.

 

Ένας ξένος στο σπίτι της Σάρι Λαπένα

Η Κάρεν και ο Τοµ είναι νιόπαντροι και ζουν σε ένα όµορφο σπίτι στα βόρεια της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Μια µέρα, ο Τοµ επιστρέφει σπίτι και διαπιστώνει ότι η Κάρεν έχει εξαφανιστεί. Κάποιος του χτυπάει την πόρτα. Ένας αστυνοµικός έχει έρθει για να τον συνοδέψει στο νοσοκοµείο, όπου βρίσκεται η γυναίκα του. Τράκαρε καθώς οδηγούσε µε υπερβολική ταχύτητα σε µια κακόφηµη συνοικία της πόλης.

Η Κάρεν είναι αδύνατο να θυµηθεί τι έκανε και πού βρισκόταν όταν συνέβη το ατύχηµα. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, συνειδητοποιεί ότι κάτι έχει αλλάξει θέση. Κάποιος έχει µπει κρυφά. Και η αστυνοµία δεν παύει να της θέτει ερωτήµατα...

Σ’ αυτό το σπίτι όλοι έχουν ένα σκοτεινό μυστικό. Κάποιος όμως μπορεί να φτάσει έως τον φόνο για να το κρατήσει κρυφό…;

 

Μπέλα Γερμάνια του Ντάνιελ Σπεκ

Είπε πως είναι ο παππούς μου και πως, αν τον άφηνα να μου αφηγηθεί την ιστορία του, θα τον πίστευα. Με παρακάλεσε τόσο επίμονα να τον ακούσω, λες και απ' αυτό κρεμόταν η ζωή του. Και, όταν μου αφηγήθηκε την ιστορία, συνειδητοποίησα ότι απ' αυτό κρεμόταν στην πραγματικότητα η δική μου ζωή.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, ένας ηλικιωμένος άντρας πλησιάζει τη Γιούλια, της συστήνεται ως ο Γερμανός παππούς της και της ζητά να παραδώσει μια επιστολή στον πατέρα της. Ο κόσμος της Γιούλια καταρρέει –από μικρή πίστευε ότι ο πατέρας της έχει πεθάνει– και, καθώς αναζητά την αλήθεια, ανακαλύπτει το ημερολόγιο της γιαγιάς της. Μέσα από τις σελίδες αυτού του ημερολογίου θα αναδυθούν οι ιστορίες τριών γενεών, τα μυστικά, τα πάθη, οι προκαταλήψεις, οι θυσίες και τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή.

%MCEPASTEBIN%

 

Γιώργος Δουατζής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.