fbpx
Προσφορά από την Alpha Bank της έκδοσης «Η ελλαδική ναοδομία κατά τον 12ο αιώνα»

Προσφορά από την Alpha Bank της έκδοσης «Η ελλαδική ναοδομία κατά τον 12ο αιώνα»

Η Alpha Bank προσφέρει την έκδοση «Η ελλαδική ναοδομία κατά τον 12ο αιώνα» (ελληνική έκδοση) με έκπτωση 40% (24,00 Ευρώ) καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου.

Στο βιβλίο των Χαράλαμπου Μπούρα και Λασκαρίνας Μπούρα παρουσιάζονται οι εκκλησίες της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου που χρονολογούνται από τις αρχές του 12ου αιώνα έως το 1204. Οι ναοί αυτοί αποτελούν σημαντικό τμήμα του μνημειακού πλούτου της Ελλάδας και σπουδαίο κεφάλαιο της βυζαντινής αρχιτεκτονικής. Οι συγγραφείς προβαίνουν σε συστηματική έρευνα της μεσαιωνικής ναοδομίας του ελλαδικού χώρου, και όχι σε μία απλή καταγραφή των μνημείων, εστιάζοντας στην αρχιτεκτονική, στον πλούσιο γλυπτό διάκοσμο, καθώς και σε τυπολογικά, σε μορφολογικά και σε κατασκευαστικά θέματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την Έκδοση είτε επισκεπτόμενοι τον πολιτιστικό χώρο της Τράπεζας «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» (Πεσμαζόγλου 12-14, ΑΘΗΝΑ) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.alphapolitismos.gr/eshop είτε κατόπιν παραγγελίας (τηλ. 210 326 2465, e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη της Alpha Bank στους αριθμούς τηλεφώνου 210 326 2440 και 210 326 2442.

 

Γιώργος Δουατζής
Related Articles
ΝΕΑ
Ανακοίνωση του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού για το GreekLit

Με αφορμή τη δημοσίευση του Diastixo.gr με τίτλο: «Διαμαρτυρία των νέων μελών της επιτροπής του GreekLit για την 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης» (βλ. εδώ), το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού μάς απέστειλε την ακόλουθη...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.