fbpx
Ημέρα Βιβλίου – Περίπατος Βιβλίου, Σάββατο 27/4

Ημέρα Βιβλίου – Περίπατος Βιβλίου, Σάββατο 27/4

Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου θα γιορτάσει και φέτος την Ημέρα Βιβλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO (23 Απριλίου). Η Ημέρα Βιβλίου 2024 είναι μια πολυσύνθετη προσπάθεια με κεντρικό μήνυμα «διαβάζω & αλλάζω» που διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά, έχει εξαιρετική απήχηση σε μεγάλους και μικρούς αναγνώστες, και η οποία φέρνει κοντά στο βιβλίο όλες τις ηλικίες, τα κοινωνικά στρώματα, παλιούς και νέους αναγνώστες.

Η Ημέρα Βιβλίου για το 2024 θα εορταστεί την 27η Απριλίου, ημέρα Σάββατο. Την ημέρα αυτή θα διοργανωθεί ο Περίπατος Βιβλίου στην Αθήνα και σε κάθε πόλη που θα δηλώσει συμμετοχή μέσω της βιβλιοθήκης της ή/και ενός ή περισσότερων βιβλιοπωλείων και εκδοτικών οίκων που θα θελήσουν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις σχετικές με το βιβλίο.

Μέσα από αυτή τη βόλτα οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, να γνωρίσουν αγαπημένους/ες συγγραφείς, να συμμετάσχουν σε δρώμενα, να νιώσουν μια διαφορετική εμπειρία από την επαφή τους με το βιβλίο και κυρίως... να βρεθούν μεταξύ τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.greekbookday.gr.

To Diastixo.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.

 

Γιώργος Δουατζής
Related Articles
ΝΕΑ
Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Σαλμάν Ρούσντι για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την άγρια επίθεση που τον άφησε τυφλό από το δεξί του μάτι, ο Σαλμάν Ρούσντι περιγράφει στο νέο του βιβλίο, Μαχαίρι, τη στιγμή της επίθεσης και τα συναισθήματά του, σε ένα έργο...

ΝΕΑ
Αντιδράσεις εκδοτών και συγγραφέων σχετικά με τη δημιουργία του νέου φορέα βιβλίου

Τα σωματεία εκδοτών και η Εταιρεία Συγγραφέων εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τον τρόπο με τον οποίο έχει δρομολογηθεί μέχρι στιγμής η ίδρυση του Ελληνικού Ιδρύματος Βιβλίου και...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.