fbpx
Diabolic

Diabolic

Η Νέμεσις είναι Άψυχη. Δημιουργήθηκε για να προστατεύει τη Σιδώνια, την κόρη ενός γαλαξιακού γερουσιαστή. Η Νέμεσις θα σκότωνε οποιονδήποτε για να κρατήσει τη Σιδώνια ασφαλή.

Όταν όμως ο μεγαλομανής αυτοκράτορας καλεί τη Σιδώνια στη γαλαξιακή αυλή με σκοπό να την κρατήσει εκεί ως όμηρο, η Νέμεσις έχει μόνο έναν τρόπο να προστατεύσει την κοπέλα: να πάει εκεί η ίδια παριστάνοντας τη Σιδώνια.

Τώρα η Νέμεσις, μία από τις πιο φονικές μηχανές του γαλαξία, βρίσκεται σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η διαφθορά. Πρέπει όμως να κρατήσει κρυφές τις πραγματικές της δυνάμεις, αλλιώς μπορεί να χαθούν τα πάντα. Καθώς η Αυτοκρατορία αρχίζει να διασπάται και μια ενδεχόμενη εξέγερση φαίνεται όλο και πιο πιθανή, η Νέμεσις ανακαλύπτει μέσα της κάτι πιο δυνατό από τα φονικά της ένστικτα. Κάτι που της έχουν πει πως δεν έχει: ανθρωπιά. Μέσα σε όλον αυτό τον κίνδυνο και τις δολοπλοκίες, η ανθρωπιά της είναι ίσως το μόνο πράγμα που μπορεί να σώσει τη ζωή της, τη Σιδώνια και ολόκληρη την Αυτοκρατορία...

 

Diabolic
Η άψυχη
S. J. Kincaid
Mετάφραση: Αλέξανδρος Ηλιόπουλος
Ελληνικά Γράμματα
496 σελ.
ISBN 978-960-19-0650-8
Τιμή: €16,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.