fbpx

ΒΟΜΒΟΣ


Ο ΧΠ τόλμησε να μπει στο ανεξέλεγκτο σύμπαν του Παιχνιδιού και παραλίγο να μη βγει ζωντανός. Τώρα γυρίζει τον κόσμο σαν κυνηγημένος, με τον διαρκή φόβο ότι το Παιχνίδι θα τον εντοπίσει για να ξεκαθαρίσει μια και καλή τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους. Παρ' όλα αυτά, νοσταλγεί την αίσθηση της περιπέτειας, του κινδύνου, της αδρεναλίνης που συνόδευαν το Παιχνίδι.

Όταν ανακαλύπτει ότι μια μεγάλη εταιρεία πληροφορικής ίσως να συνδέεται με το Παιχνίδι, ο ΧΠ ξεκινά μια ριψοκίνδυνη αναζήτηση. Παράλληλα, η αδελφή του Ρεμπέκα βρίσκεται αντιμέτωπη μ' έναν άγνωστο εχθρό: στο Ίντερνετ εμφανίζονται ανώνυμα προσβλητικά –ακόμα και απειλητικά– σχόλια γι' αυτή και τον αδερφό της. Πώς μπορεί να προστατευτεί από κάποιον που δεν γνωρίζει; Και γιατί έχει την αίσθηση ότι όλα αυτά συνδέονται με το Παιχνίδι;

Γεμάτο σασπένς, ανατροπές και με ατμόσφαιρα θρίλερ, το δεύτερο μυθιστόρημα της τριλογίας «Παιχνίδι» θα σας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο αγωνία!

Βόμβος Άντερς ντε λα ΜοτΒόμβος
Άντερς ντε λα Μοτ
μετάφραση: Ρένα Χατχούτ
Κλειδάριθμος
472 σελ.
Τιμή € 14,40
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.