fbpx

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ

 

Ο Μανόλο Ρέγιες, όµορφος αλήτης της Βαρκελώνης, περνάει τις µέρες του κλέβοντας µηχανάκια και αλλάζοντας κορίτσια. Ένα βράδυ γλιστράει στους κήπους µιας υπέροχης βίλας µε µόνο σκοπό να κατακτήσει µια ωραία και πλούσια κοπέλα. Όµως στο παιχνίδι της αγάπης πιάνεται στα δίχτυα καµιά φορά ο ίδιος ο ψαράς...

Τα Τελευταία απογεύµατα µε την Τερέζα, μυθιστόρημα-σταθµός της σύγχρονης ισπανικής λογοτεχνίας και το έργο που καθιέρωσε διεθνώς τον συγγραφέα του, είναι η ιστορία ενός θυελλώδους έρωτα στη Βαρκελώνη της δεκαετίας του '60. Του έρωτα ενός νεαρού άντρα, µε τσιγγάνικη καταγωγή και µεγαλωµένου στις φτωχογειτονιές, η µεγαλύτερη φιλοδοξία του οποίου είναι να αποκτήσει κοινωνικό γόητρο, και µιας όµορφης και ευγενικής νεαρής γυναίκας, της Τερέζας, γόνου οικογένειας της υψηλής καταλανικής κοινωνίας της πόλης. Τα πρόσωπα αυτού του µμυθιστορήματος ανήκουν πλέον δικαιωματικά στην πινακοθήκη των λογοτεχνικών ηρώων που αντικατοπτρίζουν µια ολόκληρη εποχή και εκφράζουν την ανθρώπινη κατάσταση στην πιο µύχια αλήθεια της.

Τα τελευταία απογεύματα με την ΤερέζαΤα τελευταία απογεύματα με την Τερέζα
Χουάν Μαρσέ
μετάφραση: Μαρία Παλαιολόγου
Πατάκη
544 σελ.
Τιμή € 18,90
1-patakis-link

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.