ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ

Οι αδελφές Ίζαμπελ και Τζουν, και η ξαδέλφη τους Κέιτ, μεγάλωσαν μαζί, αλλά έχουν αποξενωθεί από χρόνια. Τώρα, όμως, καλούνται να επιστρέψουν στην οικογενειακή πανσιόν στα παράλια του Μέιν.
Με αφορμή τις Κινηματογραφικές Βραδιές στην πανσιόν, οι γυναίκες αυτές θα έλθουν πιο κοντά μεταξύ τους και θα αρχίσουν να αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, να συζητούν ως αργά το βράδυ και να αμφισβητούν όλα όσα πίστευαν για τη ζωή, την αγάπη και τις ανθρώπινες σχέσεις.
Κάθε μια τους θα δει την περίπλοκη ζωή της μέσα από τη μαγεία του κινηματογράφου... Ο σύζυγος της Ίζαμπελ έχει εξωσυζυγική σχέση, ενώ μια παλιά συμφωνία που είχαν κάνει οι δυο τους την εμποδίζει να πραγματοποιήσει το σημαντικότερο γι' αυτήν όνειρο η Τζουν έχει υποσχεθεί στον εφτάχρονο γιο της ότι θα εντοπίσει τον πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ· και η Κατ αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να δεχτεί την πρόταση γάμου του παιδικού της φίλου...
Με αφορμή τις ταινίες της Μέριλ Στριπ, οι γυναίκες αυτές καλούνται να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, να γνωρίσουν επιτέλους η μια την άλλη και να διεκδικήσουν ένα χάπι εντ για τη ζωή τους.

Κινηματογραφικές βραδιές με τη Μέριλ Στριπ Mia March μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου ΚλειδάριθμοςΚινηματογραφικές βραδιές με τη Μέριλ Στριπ
Mia March
μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου
Κλειδάριθμος
418 σελ.
Τιμή € 15,50

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιό σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

*  Το email σας:

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.