fbpx
Προσοχή στα πατώματα!

Προσοχή στα πατώματα!

Μα πόσο δύσκολο είναι, να προσέχει κανείς για μερικές μέρες το διαμέρισμα ενός φίλου του;…

Αν ο φίλος που ζητάει αυτή τη χάρη είναι ο Όσκαρ –κορυφαίος μουσικοσυνθέτης, αλλά ψυχωτικός και με απίστευτες εμμονές, που ζει στην Ανατολική Ευρώπη σ' ένα διαμέρισμα προσαρμοσμένο σε κάθε του «ιδιαίτερη προτίμηση», το οποίο, πάνω απ’ όλα, έχει το πιο τέλειο ξύλινο πάτωμα– ε, τότε, ίσως και να μην είναι τόσο εύκολο!
Στην αρχή, όλα είναι βαρετά. Μια φτωχή πόλη της Ανατολικής Ευρώπης, πολύ διαφορετική από το Λονδίνο, όπου οι άνθρωποι μιλούν τη δική τους ακαταλαβίστικη γλώσσα…
Και, ξαφνικά, ξεκινά μια χιονοστιβάδα: Γιατί έχει αφήσει παντού ο Όσκαρ –παντού όμως, σαν να είναι κομφετί– υπεραναλυτικά σημειώματα με οδηγίες; Τι θέλει επιτέλους αυτή η γριά καθαρίστρια που δεν μιλά γρι αγγλικά και κουνάει απειλητικά το σκουπόξυλο; Γιατί επεκτείνεται συνεχώς αυτός ο αναθεματισμένος λεκές κόκκινου κρασιού από το πάτωμα; Ψυχραιμία! Όλα θα διορθωθούν! Με κάθε κόστος! Και κυρίως τα πατώματα! Πάνω απ' όλα τα πατώματα!
Πόσο καλά νομίζουμε ότι ξέρουμε έναν φίλο μας; Πού μπορεί να οδηγήσει η ψυχωτική αναζήτηση της τελειότητας; Σε ποιο βαθμό μπορεί να μεταμορφωθεί ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος… μέχρι να φτάσει στα πρόθυρα του φόνου;  Και, το κυριότερο, πώς στο διάβολο καθαρίζονται τα ξύλινα πατώματα;

Προσοχή στα πατώματα!
Will Willes
μετάφραση: Αγορίτσα Μπακοδήμου
Κλειδάριθμος
312 σελ.
Τιμή € 14,40

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.