fbpx
Δέκα πράγματα που έμαθα για την αγάπη

Δέκα πράγματα που έμαθα για την αγάπη

Η Άλις επιστρέφει στο Λονδίνο από ένα πολύμηνο ταξίδι στο εξωτερικό... Πληροφορείται πολύ αργά ότι ο πατέρας της πεθαίνει και φτάνει στο πατρικό της λίγο πριν τον θάνατό του για να του πει το τελευταίο αντίο.

Ο Ντάνιελ είναι άστεγος τα τελευταία τριάντα χρόνια, αλλά νιώθει περισσότερο σπίτι του τους δρόμους του Λονδίνου παρά τους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού. Ψάχνει κάθε μέρα την κόρη του, την κόρη που δεν έχει καταφέρει να γνωρίσει. Μέχρι τώρα...
Με αφορμή την αδιάκοπη περιπλάνηση του Ντάνιελ, αλλά και τις τάσεις φυγής της Άλις, που προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πένθος και τον πόνο της κινούμενη στην πόλη όπου μεγάλωσε, η συγγραφέας ξεδιπλώνει την ιστορία μέσα από τα μάτια δύο εντελώς διαφορετικών ανθρώπων: μιας κοπέλας που έχει μεγαλώσει στα ακριβά προάστια κι ενός αστέγου που ζει καθημερινά στους δρόμους της μεγαλούπολης ελπίζοντας να συναντήσει τη χαμένη του κόρη.
Μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη που μπορεί να χάσει και να ξαναβρεί κανείς, για την αίσθηση ότι δεν έχεις ρίζες, για την επιστροφή στο σπίτι και τους ισχυρούς, άρρηκτους δεσμούς. Μια ιστορία για τους πατέρες και τις κόρες όλου του κόσμου.

Δέκα πράγματα που έμαθα για την αγάπη
Sarah Butler
μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου
Κλειδάριθμος
315 σελ.
Τιμή € 13,90

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.