fbpx
Το ματωμένο λιβάδι

Το ματωμένο λιβάδι

Μετά τη διαλεύκανση της υπόθεσης του Ιερόσυλου, όπου είχαν βρεθεί αναμεμειγμένα τα ανώτερα κλιμάκια της σοβιετικής Ρωσίας, ο Λοχαγός Αλεξέι Κόρολεφ παρασημοφορείται και προβάλλεται ως παράδειγμα προς μίμηση για κάθε εργάτη. Όμως ο Κόρολεφ βιώνει μια επισφαλή ηρεμία - αυτά που έμαθε κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης τον θέτουν σε κίνδυνο και αν αποκαλυφθούν ενδέχεται να απελαθεί στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας του μακρινού Βορρά.
Όταν όμως χτυπάει τελικά η πόρτα του διαμερίσματός του μέσα στη νύχτα, η αποστολή που τον περιμένει δεν έχει προορισμό τη Σιβηρία. Στο χώρο γυρισμάτων μιας ταινίας στην Ουκρανία, έχει βρεθεί νεκρή η Μαρία Αλεξάντροβνα Λένσκαγια, υποδειγματική Σοβιετική πολίτης. Ο Κόρολεφ καλείται να διερευνήσει την υποτιθέμενη αυτοκτονία. Το γεγονός ότι η κοπέλα υπήρξε επιπλέον στενή φίλη του Γενικού Κομισάριου Κρατικής Ασφάλειας Γιέζοφ, εντείνει περαιτέρω τους εύλογους φόβους του λοχαγού.
Όταν ο ντετέκτιβ καταφθάνει στα σκηνικά της ταινίας Το Ματωμένο Λιβάδι, δεν αργεί να συνειδητοποιήσει ότι πολλά είναι αυτά που κρύβονται πίσω από το θάνατο της Λένσκαγια...

Το ματωμένο λιβάδι
Ryan William
μετάφραση: Φωτεινή Πίπη
Διόπτρα
415 σελ.
Τιμή € 15,00

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.