Το μικρό πόνι
Το μικρό πόνι

Το μικρό πόνι

Η επιμονή ενός παιδιού να πηγαίνει στο σχολείο με μια σάκα στην οποία απεικονίζονται φιγούρες από τα αγαπημένα του κινούμενα σχέδια προκαλεί την επίθεση των συμμαθητών του και την απόφαση απομάκρυνσής του από τον διευθυντή του σχολείου. Η αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης από τους γονείς του και η ανεπάρκειά τους να επικοινωνήσουν ουσιαστικά με το παιδί οδηγούν σε σύγκρουση μεταξύ τους και σε κλιμάκωση των επιθέσεων απέναντι στο παιδί.

Η θεματολογία του έργου που βασίζεται σε αληθινά περιστατικά. Το επίκαιρο όσο ποτέ ζήτημα της διαφορετικότητας και του bullying, καθώς και η διερεύνηση των ευθυνών και των αιτίων του εκφοβισμού στη σημερινή κοινωνία, αναπλάθονται αριστοτεχνικά από τον πολυβραβευμένο ανδαλουσιανό Πάκο Μπεθέρα, έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους της σύγχρονης ισπανικής δραματουργίας.

Το έργο παίζεται αυτή την εποχή με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο του Νέου Κόσμου σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη, με τους Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και Ρηνιώ Κυριαζή.

 

Το μικρό πόνι
Πάκο Μπεθέρα
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Κάπα Εκδοτική
80 σελ.
ISBN 978-618-5191-76-4
Τιμή: €8,48
001 patakis eshop

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιό σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

*  Το email σας:

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.