Κλεψύδρα – Τεύχος 13
Κλεψύδρα – Τεύχος 13

Κλεψύδρα – Τεύχος 13

Στο τεύχος 13 του περιοδικού Κλεψύδρα που κυκλοφορεί, οι «Στοχασμοί» φιλοξενούν κείμενα των Δημήτρη Στεφανάκη, Τέσυς Μπάιλα, Γιώργου Δουατζή, Μανόλη Πρατικάκη, Γιώργου Μπουρδάρα, Πασχάλη Πράντζιου, Γιάννη Μπασλή και Παναγιώτη Καμπάνη για τον ποιητή Τάσο Λειβαδίτη.

Στη «Η Ελλάδα των Λογοτεχνών» παρουσιάζεται το «Αγριολούλουδο» του Παύλου Νιρβάνα, και στις «Εξομολογήσεις» φιλοξενείται ο Σπύρος Μαντζβίνος».

«Πρόσωπο με πρόσωπο» γίνονται συναντήσεις της Έφης Ριζά με την Έλενα Χουζούρη, της Πηνελόπης Πετράκου με τον Νέστορα Πουλάκο και με τον Γιάννη Σκαραγκά, της Αμαρρυλίδας Σκύφα με τον Ταφ Λάθος.

Στις βιβλιοπαρουσιάσεις γράφουν οι Τέσυ Μπάιλα, Βησσαρία Ζορμπά-Ραμμοπούλου, Γιώργος Φρέρης, Ελένη Κίτσου, Πηνελόπη Πετράκου και Έφη Ριζά για βιβλία των Μανόλη Πρατικάκη, Δημήτρη Τζούβαλη και Αρσινόη Σερμιντζέλη, Σάββα Καράμπελα, Marguerite Duras, Δήμητρας Χριστοδούλου και Τζούλια Γκανάσου αντίστοιχα.

Το περιοδικό κλείνει με δύο δείγματα της σύγχρονης και παλαιότερης ελληνικής πεζογραφίας.

 

Κλεψύδρα
Νοέμβρης 2017
Τιμή: €5

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιό σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

*  Το email σας:

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.