CLM – Τεύχος 3
CLM – Τεύχος 3

CLM – Τεύχος 3

Το CLM (The Crimes and Letters Magazine), το εξειδικευμένο περιοδικό για την αστυνομική λογοτεχνία, ολοκληρώνει τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του με το 3ο τεύχος.

Σε αυτό παρουσιάζεται αφιέρωμα στον Georges Simenon (δίγλωσσο, στα ελληνικά και στα γαλλικά), με κείμενα των John Simenon, Π. Ασουλίν (συνέντευξη), Λ. Ντεμουλέν, Μπ. Αλαβουάν, Λ. Μάρκου, Α. Αποστολίδη, Κ. Θ. Καλφόπουλου, Δ. Παναγιωτάτου και Στ. Πετσόπουλου. Το αφιέρωμα κλείνει με μια εκτενή βιβλιογραφία πάνω στο έργο του Γάλλου μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν κείμενα για τα Χριστούγεννα στην αστυνομική λογοτεχνία των Α. Αποστολίδη, Α. Ιορδανίδη, Φ. Φιλίππου και Τ. Μιχαηλίδη, για το έργο του Ίαν Ράνκιν (εκτός από τη συνέντευξη που παραχωρεί ο συγγραφέας στον Θ. Μηνά, γράφουν οι Στρ. Μυρογιάννης και Χ. Παπαδημητρίου), όπως και συνεντεύξεις με τους A. Pfluger και Ι. Λύκαρη.

Το τεύχος συνεχίζεται με παρουσίαση των λογοτεχνικών βραβείων 2017, με ένα διήγημα του Τεύκρου Μιχαηλίδη, αποχαιρετισμό στον Δ. Καπετανάκη εκ μέρους της Ε. Καραϊτίδη, και με ποικίλα άρθρα των Φ. Φιλίππου, Α. Σιχλιμίρη και Β. Δανέλλη, πριν ολοκληρωθεί με τις μόνιμες στήλες του που υπογράφουν οι Θ. Μηνάς, Δ. Κιούπης και Η. Καφάογλου.

 

CLM
Δεκέμβριος 2017
120 σελ.
Τιμή: €9,80

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιό σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

*  Το email σας:

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.