fbpx
CLM – Τεύχος 3

CLM – Τεύχος 3

Το CLM (The Crimes and Letters Magazine), το εξειδικευμένο περιοδικό για την αστυνομική λογοτεχνία, ολοκληρώνει τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του με το 3ο τεύχος.

Σε αυτό παρουσιάζεται αφιέρωμα στον Georges Simenon (δίγλωσσο, στα ελληνικά και στα γαλλικά), με κείμενα των John Simenon, Π. Ασουλίν (συνέντευξη), Λ. Ντεμουλέν, Μπ. Αλαβουάν, Λ. Μάρκου, Α. Αποστολίδη, Κ. Θ. Καλφόπουλου, Δ. Παναγιωτάτου και Στ. Πετσόπουλου. Το αφιέρωμα κλείνει με μια εκτενή βιβλιογραφία πάνω στο έργο του Γάλλου μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν κείμενα για τα Χριστούγεννα στην αστυνομική λογοτεχνία των Α. Αποστολίδη, Α. Ιορδανίδη, Φ. Φιλίππου και Τ. Μιχαηλίδη, για το έργο του Ίαν Ράνκιν (εκτός από τη συνέντευξη που παραχωρεί ο συγγραφέας στον Θ. Μηνά, γράφουν οι Στρ. Μυρογιάννης και Χ. Παπαδημητρίου), όπως και συνεντεύξεις με τους A. Pfluger και Ι. Λύκαρη.

Το τεύχος συνεχίζεται με παρουσίαση των λογοτεχνικών βραβείων 2017, με ένα διήγημα του Τεύκρου Μιχαηλίδη, αποχαιρετισμό στον Δ. Καπετανάκη εκ μέρους της Ε. Καραϊτίδη, και με ποικίλα άρθρα των Φ. Φιλίππου, Α. Σιχλιμίρη και Β. Δανέλλη, πριν ολοκληρωθεί με τις μόνιμες στήλες του που υπογράφουν οι Θ. Μηνάς, Δ. Κιούπης και Η. Καφάογλου.

 

CLM
Δεκέμβριος 2017
120 σελ.
Τιμή: €9,80

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Περιπέτεια – Τεύχος 2

Έχοντας ως αφετηρία και κεντρικό του αφιέρωμα την Άλκη Ζέη, με αφορμή το Λογοτεχνικό έτος «Άλκη Ζέη», το περιοδικό Περιπέτεια συνεχίζει το ταξίδι του: Το 2ο τεύχος κυκλοφορεί από τις 15 Δεκεμβρίου 2023, ανήμερα...

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Σταφυλή – Τεύχος 5

Στη Σταφυλή, από το πρώτο τεύχος, οι συντελεστές θέλησαν να δώσουν την ευκαιρία σε έργα παλαιότερων εποχών να νιώσουν το άγγιγμα μιας καινούργιας προσέγγισης, δίπλα στη σύγχρονη δημιουργία, που...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.