fbpx
Το σποράκι ταξιδεύει…

Το σποράκι ταξιδεύει…


«Είναι φθινόπωρο. Ο αέρας φυσάει δυνατά. Παρασέρνει τους σπόρους των λουλουδιών ψηλά στον ουρανό και τους ταξιδεύει πάνω από τη γη. Ένας από αυτούς είναι μικρούλης, πιο μικρός από τους άλλους. Θα καταφέρει το σποράκι να μη μείνει πίσω και χαθεί; Αλλά για πού το ’βαλαν όλοι τους;»

Με χρώματα φωτεινά ο Eric Carle μας μιλά για τις τέσσερις εποχές του χρόνου και μας αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία ενός πανέμορφου ηλιοτρόπιου, που φύτρωσε από ένα μικρούτσικο σποράκι.

Ο Eric Carle θεωρείται σήμερα ένας κλασικός στον χώρο του παιδικού βιβλίου. Τα θέματά του, συνήθως εμπνευσμένα από τη φύση, συνοδεύονται από πολύχρωμες ζωγραφιές με θαυμάσια κολάζ που καταφέρνουν να ταξιδέψουν τα παιδιά στον κόσμο της φαντασίας.

Στο τέλος του βιβλίου, ένα θεατρικό παιχνίδι ζωντανεύει την ιστορία του μικρού σπόρου, με πρωταγωνιστές πλέον τα ίδια τα παιδιά – από την περιβαλλοντική ομάδα «Πελίτι», που υποστηρίζει τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη χώρα μας.

Το σποράκι ταξιδεύει...
Eric Carle
Εικονογράφηση: Eric Carle
Καλειδοσκόπιο
32 σελ.
ISBN 978-960-471-035-5
Τιμή: €13,00
001 patakis eshop

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.